Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Rec 4:Apocalypse Υπόθεση

Για το Rec 3: Genesis το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες λίγο πολύ έχουμε πάρει μία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί(δείτε το trailer εδώ). Για το Rec 4: Apocalypse που με τα εώς τώρα δεδομένα γνωρίζουμε ότι θα είναι και το τελευταίο μέρος της σειράς μαθαίνουμε ότι θα δούμε ξανά τη συμπαθή μας ρεπόρτερ Angela Vidal η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στα δύο πρώτα μέρη της σειράς Rec. Την Angela Vidal στρατιώτες θα καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν από την πολυκατοικία που την είχαμε αφήσει και να την οδηγήσουν σε ένα τάνκερ που πλέει αρκετά μίλια μακριά από την ακτή προκειμένου να μπεί σε καραντίνα. Βέβαια εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι στρατιώτες θα έχουν άγνοια για το τι κουβαλάει μέσα της η νεαρή ρεπόρτερ(χαμός έχει να γίνει στο τάνκερ).

Το poster του  Rec 4: Apocalypse   

6 σχόλια:

  1. Αυτά είναι. Άλλοι κάνουν ταινιάρες σαν το Rec με παγκόσμια διανομή και άλλοι εδώ καλή ώρα μαλακίζονται μια ζωή. Anyway...Ο τύπος ο Ισπανός το χει το θέμα. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν άψογα και γουστάρεις ρε παιδί μου που είσαι fan όταν βλέπεις τέτοια έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως τα Rec είναι γαμάτα.Εγώ χάρηκα που το τέταρτο μέρος θα έχει μία σχέση με τα προηγούμενα.Το τρίτο είναι ξέμπαρκο με την όλη φάση και δεν πολυκατάλαβα και ποιος ο σκοπός του να βγεί εκτός βέβαια της κονόμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koίτα η κονόμα είναι το βασικό για τα πάντα. Εκτός και να μιλάμε για "κοινωνικά σποτ" τύπου "Όχι σκουπίδια όχι καπότες σε θάλασσες και ακτές".

      Δεν το έχω δει το 3, βασικά δεν ξέρω καν την υπόθεση, αλλά εντάξει όταν βγει εννοείται πως θα το δω άμεσα. Το θέμα είναι να γουστάρουμε. Που ξέρεις ίσως αποτελέσει πάτημα για το 5...Αν το 4 φέρει full circle την φάση με την ρεπόρτερ, που θα την φέρει από ότι διάβασα.

      Πάλι καλά δεν λες που έχουμε και κάνα rec να στανιάρουμε μετά από τον βιασμό τύπου Apollo 18? χαχαχαχα, ακόμα πονάνε οι κόγχες των ματιών μου από το γαμήσι...

      Διαγραφή
    2. Δες το trailer Snake για το τρεία.Εκεί γύρω από το γάμο που δείχνει επικεντρώνεται το τρίτο μέρος.Λες να έχουμε και 5;Γιατί όχι όμως αν αξίζει όπως τα προηγούμενα.

      Διαγραφή
  3. Mακάρι και 5 και 6, δεν το χα δει το τρέιλερ, γαμάει. Πολύ bloodbath. Ο τύπος ξέρει τι κάνει λέμε δεν τον φοβάμαι, μέχρι αποδείξεως για το αντίθετο. Πρέπει άμεσα να του δωθεί μπάτζετ χοντρό από Αμερική στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...