Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Bereavement


Ψυχοπαθής δολοφόνος απαγάγει εξάχρονο παιδί ονόματι Martin Bristol. O Martin Bristol πάσχει από μία σπάνια ασθένεια αποτέλεσμα της οποίας είναι να μην αισθάνεται πόνο. Η γέννηση ενός serial killer μόλις ξεκίνησε.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια του σκηνοθέτη Stevan Mena. Ουσιαστικά στο φιλμ παρακολουθούμε τη γέννηση ενός serial killer, o οποίος λόγω του τρόπου με τον οποίο θα μεγαλώσει και μίας έμφυτης πάθησης καθώς δεν νιώθει πόνο θα εξελιχθεί σε μία τέλεια δολοφονική μηχανή. Σοκαριστικές σκηνές (βλέποντας ένα μικρό παιδί να είναι θεατής δολοφονιών καθ 'όλη την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας) και αίμα με το κιλό είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν το θεατή κολλημένο στην οθόνη ενώ το φινάλε της ταινίας είναι απλά κορυφαίο. Στο φιλμ θα βρείτε γνώριμες φιγούρες από παλιότερες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως τον Michael Biehn(The Terminator) και τη συμπάθεια μου Alexandra Daddario ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αποτελεί prequel του Malevolence(2004) του ίδιου σκηνοθέτη.

Σκηνοθεσία: Stevan Mena
Σενάριο: Stevan Mena
Πρωταγωνιστούν: Alexandra Daddario, Michael Biehn και Peyton List
Κυκλοφόρησε: 2010
Βαθμολογία: 4/5

6 σχόλια:

  1. Aρκετα ενδιαφερουσα δειχνει η ταινια,θα την αναζητησω να την δω.Η Αlexandra ειναι οντως..συμπαθεια!Αληθεια,το βιντεακι φιλε,εσυ το εκανες να φαινεται η συγκεκριμενη εικονα??χα χα.κοβει την ανασα...η ταινια:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Alexandra είναι τρελή συμπάθεια.Όσο για το βιντεάκι ήταν απλά μία πολύ ευχάριστη συγκυρία :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η Αλεξάνδρα Μαστάριο...εμμμ...Νταντάριο εννοώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ γέλιο παιδιά.Σίγουρα η κουβέντα για την ταινία δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι χαχαχαχαχα.Μας αποπροσανατόλισε το παλιοκόριτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...