Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

VeronicaΝεαρά κορασίδα κατά τη διάρκεια ενασχόλησης με ένα Ouija(όσοι δεν ξέρουν τι είναι το Ouija δεν έχουν θέση εδώ και παρακαλώ να αποχωρήσουν) με τις φιλενάδες της, στοιχειώνεται από ένα δαιμονικό πνεύμα.
Veronica ή αλλιώς... οι μαλακίες πληρώνονται. 
Το εν λόγω ταινιάκι μας έρχεται από τον Ισπανό δημιουργό Paco Plaza, ο οποίος μας έχει προσφέρει και τις πολύ γνωστές ταινίες τρόμου Rec. Στο συγκεκριμένο φιλμ, ο δημιουργός καταπιάνεται με ένα σύνηθες θέμα στις ταινίες horror, το στοίχειωμα δηλαδή ενός προσώπου από ένα δαιμονικό πνεύμα. Αφού η θεματολογία είναι συνηθισμένη το όλο στοίχημα για να κερδηθεί ο θεατής ήταν πρώτον να δημιουργηθεί μία σωστή, τρομακτική ατμόσφαιρα και δεύτερον το ξετύλιγμα του στόρι να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουράσει τον θεατή. Και στους δύο αυτούς τομείς, ο έμπειρος δημιουργός, τα πήγε πολύ καλά. Αν και το στόρι είναι χιλιοειπωμένο δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο της ταινίας ενώ το ενδιαφέρον μου για την εξέλιξη(παρ όλο που την πήγε και λίγο αργά) διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. 
Τελικό συμπέρασμα; Απλά δείτε το!

Σκηνοθεσία: Paco Plaza
Σενάριο: Fernando Navarro, Paco Plaza
Πρωταγωνιστούν: Sandra Escacena, Bruna Gonzalez και Claudia Placer
Kυκλοφόρησε: 2017
Βαθμολογία: 4.5/5

2 σχόλια:

  1. Δεν λέει και πολλά. Υποδιέστερη ταινία σε σχέση με άλλες στο είδος της.

    Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Η υψηλή ποιότητα και αισθητική συνδυάζονται με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, αναβαθμίζοντας το περιβάλλοντα χώρο εργασίας ή διαμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...