Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

The Loved Ones




















Πατέρας μαζί με την κόρη του απαγάγουν νεαρό που αρνήθηκε να συνοδεύσει τη θυγατέρα στο χορό του σχολείου.
Απολαυστική ταινία από Αυστραλία μεριά με κύριο χαρακτηριστικό την αποθέωση της σχιζοειδούς προσωπικότητας του πατέρα και της κόρης του που απ’ ότι φαίνεται έχουν αναγάγει σε χόμπι την απαγωγή και εν συνεχεία βασανισμό νεαρών που γυαλίζουν στο μάτι της ψυχοπαθούς δεσποινίδος. Το μενού των βασανιστηρίων περιλαμβάνει μαχαίρια, σφυριά, πιρούνια, δραπανοκατσάβιδα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και το οποίο μπορεί να προκαλέσει πόνο στα ατυχή μας θύματα. Στην όλη φάση παρεμβάλονται πλάνα από το ραντεβού ενός φίλου του απαχθέντα νεαρού με τύπισσα η οποία αποδεικνύεται τελικά ότι είναι αδερφή ενός παλιότερου θύματος του ψυχοπαθούς διδύμου πατέρα-κόρης, το οποίο εγώ το βρήκα αρκετά χρήσιμο προκειμένου να πάρει ο θεατής και κάποιες ανάσες από τις σκηνές βασανιστηρίων. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι απολαυστικότατες μηδενός εξαιρουμένου ενώ η πρωταγωνίστρια κατά την προετοιμασία για το ρόλο της και μετά από προτροπή του σκηνοθέτη μελέτησε τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer(τι μαθαίνει κανείς) προκειμένου να μπεί όσο το δυνατόν περισσότερο στη ψυχοσύνθεση τέτοιων προβληματικών προσωπικοτήτων.  Η ταινία έχει τιμηθεί με αρκετές διακρίσεις(απόλυτα φυσιολογικό) ενώ σαν τελικό συμπέρασμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι τελικά η αγάπη όντως πονάει.

Σκηνοθεσία: Sean Byrne
Σενάριο: Sean Byrne
Πρωταγωνιστούν: Xavier Samuel, Robin Mc Leavy και Victoria Thaine
Κυκλοφόρησε: 2009
Βαθμολογία: 4/5



9 σχόλια:

  1. Αυτό το χω δει. Γαμεί και δέρνει. Δεν το περίμενα να ταν τόσο χορταστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός μάλιστα είχε κάτσει να το δω και το άφησα γιατί είπα θα είναι μαλακία.Αλλά όταν το είδα τελικά είπα γαμάει.Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ερμηνείες.Γαμάτες.

      Διαγραφή
    2. Είδες καμία από το Donner Pass ή το Underground;

      Διαγραφή
    3. Donner Pass για σήμερα το χω προγραμματίσει. Με πιασε Bruce Willis-ητιδα και το ριξα στις back 2 back ταινίες του και έβαλα τα θρίλερ λίγο πιο πίσω.

      Διαγραφή
  2. ωραιο!
    σε μια σκηνη η τρελεγκο κανει το ιδιο (περιπου) που χε κανει και ο νταμερ στο γκομενο του,(ο νταμερ το χε κανει ακομα χειροτερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο νταμερ εκανε μια τρυπα στο κεφαλι του τυπου και του εριξε μεσα οξυ για να του καψει τον εγκεφαλο και να τον κανει σεξουαλικο ζομπι.
    (δεν επιασε βεβαια γιατι ο τυπος το εσκασε μετα απο αυτο),
    η χοντρουλα απλα θα του εριχνε βραστο νερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...