Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

John Dies At The End Trailer Και Poster

Δείτε το poster και το trailer της νέας ταινίας του Don Coscarelli(Phantasm) με τίτλο John Dies At The End. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Angus Scrimm(μόνο και μόνο για αυτόν αξίζει να τη δείς), Chase Williamson και Paul Giammatti. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με ένα χάπι(Soy Sauce) το οποίο υπόσχεται να προσφέρει στο χρήστη μία εξωσωματική εμπειρία. Το πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες μετά από αυτή τους την εμπειρία δεν είναι πια άνθρωποι.

Το poster της ταινίας

28 σχόλια:

  1. Aναμένουμε. Χαμπάρι δεν είχα πάρει. Ακόμα περίμενα το Βubba-Ho-Tep 2...από τον Don.

    Φώτη να γραφτεί στα πρακτικά πως ψήφισα Shaun Of The Dead για να μην ψαχνώμαστε στο τέλος της ψηφοφορίας όπως την άλλη φορά που δεν θυμόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) Ok Snake.
    Επίσης να γραφτεί στα πρακτικά ότι στη ψηφοφορία έβαλα μόνο τις ταινίες που έχω δεί και οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη συγκαταλέγονται στις κορυφαίες κωμωδίες τρόμου.Ταινίες όπως το Evil Dead 2 ή το Texas Chainsaw Massacre 2 οι οποίες έχουν κωμικά στοιχεία δεν τις έχω δεί και ούτε και θέλω για να μην μου χαλάσουν την μαγεία των πρωτοτύπων(έχω και κολλήματα).Τέλος εγώ ψήφισα το Zombieland.
    Όσο για το John Dies At The End πραγματικά το περιμένω με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. katarxas sorry gia ta greeklish den ftaiw egw.
    to evil dead 2 mou eixe fanei poli kalitero apo to prwto,vasika sxedon to idio einai apla poli kalitero,mi sou pw oti to prwto mou fainetai pio asteio apo ermineia kai to ftwxo tis paragwgis.
    to chainsaw 2 einai gamato,exei poli perissoteri drasi apo to prwto,ginetai xamos!
    egw tin prwti fora pou to eida den mou eixe fanei ka8olou asteio,apla poli paranoiko,twra pou to skeftomai mono mia skini mou kanei gia asteia alla kai pali sou kovetai to gelio meta.
    apo kwmwdies tromou to doghouse einai poli kalo alla gia mena ta kalitera einai i trilogia feast.an den ta exeis dei kanto,pragmatika dld.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To feast ήδη κατεβαίνει.Παίζει και η συμπάθεια μου Henry Rollins μέσα οπότε έφυγε.Thanks E.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις είδα το πρώτο Feast E.V.Ψιλομέτριο να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε πάντως εντυπωσιάστηκα από τις "επιδόσεις" των τεράτων.Ήταν όλα τα λεφτά.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλά αυτός ο E.V όλα τα λεφτά. Doghouse είναι η απόλυτη αντροταινία vs γυναικοπαρέας. Καλά για chainsaw kτλ δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.

    Αλλά η τριλογία Feast εκτός από το απίστευτο gore (ειδικά το 2 και το 3) βγάζει γέλιο. Name: Τhe Hero, Life Expectancy: He will live. Και μετά από δυο λεπτά πάρτον κάτω. Πανηγύρι. Φώτη ολοκλήρωσε την τη τριλογία δεν θα χάσεις. Και απέφυγε τα γκρικ σουμπτιτλες, ξέρω τι σου λέω. Ο ίδιος τύπος που έκανε τα Feast κάνει το Piranha 3-DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia pou sou eipa gia feast kai evil dead 2 ekatsa kai ta xanaeida
    mipos den ta thimomoun kala.gmt mou fanikan pali katapliktika.ti na pw perimena oti tha sou arese...gousta einai auta,k mena to paranormal activity mou eixe fanei poli vareto pou ap'oti exw katalavei eiste kai oi 2 fan.
    to hobo with a shotgun to eides?
    twra nomizw oti oute auto tha sou aresei haha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :D Το hobo το είδα και πραγματικά το απόλαυσα.
      Είναι όπως είπες και εσύ γούστα και το πως θα σου κάτσει και το φίλμ.To Feast για παράδειγμα το ήθελα πιο αστείο.
      Όσο για το Paranormal ειδικά για το πρώτο νομίζω ότι εάν δεν υπήρχε το Blair Witch που θεωρείτε στο συγκεκριμένο είδος το κορυφαίο.Τότε θα ήταν εκείνο στην θέση του.Το Blair Witch σου άρεσε;

      Διαγραφή
  8. το είδα κι εγώ το Hobo ρε παιδιά αλλά δε συγκλονίστηκα κιόλας... βέβαια ήταν λίγο προχωρημένη η ώρα και θολό το μυαλό... εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η ομορφιά της πρωταγωνίστριας και πώς είχανε αναλάβει όλοι εκτός από το Χόμπο να την στραπατσάρουν μέχρι αηδίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα σημασια εχει η διαθεση πριν δεις μια ταινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει τεράστιο ρόλο.

      Να φανταστείς πως αν θες να κόψεις το κάπνισμα και δεις Die Hard που ψάχνει εκτός από παπούτσια και κανα τσιγάρο σε χει πιάσει το στερητικο και καπνίζεις τελικά σαν φουγάρο ουρλιάζοντας Yippie Kι-ay Motherfucker! Τρου στόρι!

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο ρόλο σίγουρα παίζει και η διάθεση αλλά και γενικά τι κλικ θα σου κάνει το οποίο είναι και διαφορετικό στον κάθε άνθρωπο.Μπορεί μία σκηνή σε κάποιον να του καταστρέψει όλη την άποψη για μία ταινία.Πόσες ταινίες αναφέραμε στα προηγούμενα σχόλια και τέσσερις άνθρωποι δεν συμφωνήσαμε για καμία ταινία ομόφωνα ότι είναι ωραία ή όχι.Τελικά E.V δεν μου απάντησες το Blair Witch Project σου άρεσε;

      Διαγραφή
  10. μπλερ γουητς,λοιπον...μαλλον ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που ουτε το θεωρησε απατη ουτε το λατρεψε,το ειχα δει με ενδιαφερον,ηταν στιγμες που βαριομουν στιγμες που ειχε αγωνια και στιγμες που κουραζομουν,η μονη σκηνη που με "τρομαξε" ηταν η τελευταια,ετσι κ ετσι δλδ,ηταν κατι καινουργιο ομως.
    ειδα και την συνεχεια,την συνεχεια του παρανορμαλ δεν νομιζω να την δω,αυτο που μου εχει μεινει απο το παρανορμαλ ειναι η πιο ενoχλητικη γκομενα εβερ που ολη την ωρα γκρινιαζει φωναζει και γκρινιαζει νευριασμενα,δεν μπορουσα να την ακουω.(κατι τετοιο ειχα παθει και με το rec με την δημοσιογραφο που μιλαγε ασταματητα και πολυ γρηγορα).
    δεν ειμαι φαν ταινιων τυπου ντοκιμαντερ αλλα εχουν υπαρξει λιγες ταινιες τετοιου τυπου που μου αρεσαν πολυ.
    παραδειγμα το rec δεν μου αρεσε,με το ζορι εβαλα να δω το rec 2 κ εμεινα μαλακας,το λατρεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα το Doghouse.
    Γαμάτο!!!!!
    Κρίμα που δεν το είχε πάρει το μάτι μου νωρίτερα να το έβαζα και στην ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια που λεμε για κωμωδιες τρομου μια αλλη ταινια που θυμηθηκα τωρα ειναι το slither,δεν ειναι ακριβως κωμωδια αλλα εχει μια κωμικη..ατμοσφαιρα,συν οτι ειναι φανερα επηρεασμενη απο δυο κλασσικες ταινιες που ειναι στο ιδιο κλιμα,τρομου δλδ με κωμικα στοιχεια,το night of the creeps και το the deadly spawn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Slither...Φακ το χα ξεχάσει πως υπάρχει.

      Άσε που στην αρχή διάβασα splinter που είναι άλλο. (by the way αρκετά καλό έργάκι)

      @Φώτη Doghouse είναι να το βλέπουν δύο παρέες. Ανδρες γυναίκες και να πέφτει πείραγμα. Γήπεδο κατάσταση. Θεός ο άλλος που λέει έχω αμάξι πάμε να φύγουμε και έχει σκάσει μύτη με το smart.

      Διαγραφή
    2. Έχει το Doghouse γενικά κορυφαίες σκηνές.Πρέπει να την δώ μαζί με το αίσθημα θα έχει γέλιο.

      Διαγραφή
    3. Kοίτα μην σε κοπανάει μετά...ειδικά στη σκηνή προς το τέλος με το σταμάτα ξεκίνα τράβα στη κουζίνα...
      χαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    4. Άσε έχω να ακούσω μπόλικα :D
      Πρώτον δεν είναι οπαδός των ταινιών τρόμου οπότε θα φάω ένα κράξιμο που της έφερα να δούμε τέτοια ταινία και δεύτερον ότι δεν φτάνει που της έφερα να δεί ταινία τρόμου αλλά η ταινία κράζει και τις γυναίκες χααχαχαχαχα.Αυτά είναι.Άν κάνω κάποιες μέρες να σας γράψω μην ανησυχήσετε θα ξέρετε ποια θα είναι η αιτία.

      Διαγραφή
    5. Υοu are in a world of shit. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (με τις ταινίες εννοώ)...

      Θα σου στείλω λουλούδια και καρτούλα...χαχαχα

      Διαγραφή
    6. Τι βρήκες γυναίκα να της αρέσουν τα θρίλερ;Μπράβο.

      Διαγραφή
    7. Φίλε τόσα χρόνια μαζί από 2005 και ακόμα θυμάμαι πως με τύλιξε προσφερόμενη να δούμε το Nightmare On Elm Street.

      Άσε σου λέω τζακ-ποτ.

      Διαγραφή
  13. e kai to mikro magazaki tou tromou exei stoixeia periergws kwmika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ειδα...μεχρι τα πρωτα 40 λεπτα ωραιο ηταν και δεν με χαλασε ουτε το χιουμορ ουτε τα ψευτικα εφφε αλλα μετα οσο πηγαινε γινοταν ολο και πιο γελοιο με αποκορυφωμα το τελευταιο 20λεπτο ηταν επιπεδου..παιδικης σειρα επιστημονικης φαντασιας.
    το τρεηλερ και το ποστερ ειναι σε προιδεαζουν για κατι πολυ καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να το δω και εγώ.Είχα κάτσει να το δω σε livestreaming κολλούσε το έκλεισα και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το κατεβάσω.Ο Angus τι λέει κρατιέται;

      Διαγραφή
    2. κρατιεται αλλα μην νομιζεις,μια σκηνη εχει μονο και σ'αυτη ειναι καθισμενος και μιλαει στο τηλεφωνο.

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν το είδα.Όσο το όλο στόρι αφορούσε την επιρροή της μαύρης ουσίας στο πως αντιλαμβάνονταν οι τύποι τα πράγματα στη ζωή τους ήταν καλό μετά ξέφυγε το πράγμα.Πάντως ο Coscarelli συνέχισε την παράδοση των παράλληλων σύμπαντων και των γαμηστερών όπλων στις ταινίες του.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...