Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

The Innkeepers











Yπάλληλοι ενός ξενοδοχείου αποφασίζουν να μελετήσουν το θρύλο περί στοιχειώματος του ξενοδοχείου από το πνεύμα τύπισσας η οποία είχε βρεθεί κρεμασμένη σε ένα από τα δωμάτια του.
Χρόνια είχα να βαρεθώ τόσο πολύ με μια ταινία. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο σκηνοθέτη Ti West(The House Of The Devil, Cabin Fever 2: Spring Fever) καθώς με την ταινία του ανακάλυψε ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο για την αντιμετώπιση της αυπνίας στον άνθρωπο. Από την μία ώρα και σαράντα λεπτά που διαρκεί το φίλμ είναι ζήτημα εάν ένα με δύο λεπτά προσφέρουν μία δόση τρόμου στο θεατή. Σε όλη την υπόλοιπη ταινία παρακολουθούμε το κωλοβάρεμα των δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Ενός τύπου(Pat Healy) με ένα τσουλούφι αλά Ten Ten και της πιο βαρετής-ψυχρής-ξενέρωτης γυναικείας παρουσίας που έχω δεί σε ταινία τα τελευταία χρόνια ονόματι Sara Paxton(Shark Night). Απλά μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο δημιούργημα(εκτός αν σαν τελείωσαν τα υπνωτικά χάπια οπότε τότε δικαιολογήστε).


Σκηνοθεσία: Ti West
Σενάριο: Ti West
Πρωταγωνιστούν: Sara Paxton, Pat Healy και Kelly Mc Gillis
Κυκλοφόρησε: 2011
Βαθμολογία: 0/5











15 σχόλια:

  1. καλο ταημιν',την εχω κατεβασει και σκοπευα να την δω,θα την αφησω για οταν εχω αυπνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxxax...μ αρεσει που ελεγες οτι δεν ξαναλες μην τη δειτε.... 0/5?

    τρελο σκορ... σαν το ΘΒ το φαλακρο πρακτορα....χαχααχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ρε Γιώργο με προκαλούν.Κάθονται γυρνάνε μία μαλακία.Και μετά της κάνουν τέτοια προώθηση λες πως είναι το αριστούργημα της τελευταίας εικοσαπενταετίας.Τουλάχιστον να γλιτώσω μερικούς από το να χάσουν μιάμιση ώρα από τη ζωή τους βλέποντας το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aφού σώζεις κόσμο ρε! Συνέχισε. Το χα στο torrent list στο pause στο 0% ώστε να κατέβει κάποια στιγμή. Φυσικά έφυγε σούμπιτο.

      Φωτής και ξερό ψωμί! (αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντής έτσι?)

      Διαγραφή
  4. το ειδα!
    ηθελα απλα κατι να κοιταζω παρεα με την μπριζολα μου,την καυτερη μουσταρδα μου και τις μπυρες.
    καταρχας η ταινια ΔΕΝ ειναι ταινια τρομου,θα την χαρακτηριζα ως κοινωνικη κομεντι με μια μικρη τζουρα φοβου.
    η αληθεια ειναι οτι παρακολουθησα ανετα το κωλοβαρεμα των δυο υπαλληλων με τις μετρημενα αστειες στιγμες τους κοβωντας το κρεατικο μου και πινωντας τις περλενμπαχερ μου σκεπτομενος οτι η πρωταγωνιστρια θα μπορουσε ανετα να παιζει σε ενα amateur teen και δεν θα με χαλαγε καθολου.
    μεχρι το σημειο με την γιαγια και τον κρυσταλλο,εκει αρχισα ασυναισθητα να σκεφτομαι τις δικες μου εμπειριες με angelic healing,channeling,φαντασματα κλπ με αποτελεσμα οταν κατεβηκα στην κουζινα να παρω αλλη μια μπυρα να με τρομαξει ενας πλαστικος αη βασιλης σε μεγεθος νανου παρατημενος στο χολ,ο συγκεκριμενος με εχει κοιταξει κ αλλες φορες ετσι,του χρονου παλι τωρα.
    με ολα αυτα η ταινια εφτασε στην μια ωρα και 10 λεπτα και αρχιζει να φαινεται για θριλερ,παρολαυτα η δεσποινις συνεχιζει να παιζει λες και ειναι παρωδια,μετα γινεται κατι τρομαχτικο "SPOILER" οτι βλεπουμε στο τρεηλερ δλδ, και ...τελειωνει με τετοιο τροπο που μου χαλασε οποια καλη γνωμη ειχα σχηματισει λογο της καλης μου διαθεσης.
    τελειωσα και γω τις μπυρες μου και παω για υπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι έτσι Snake χαχαχαχα.
    Εγώ πάντως μετά από τόσες μπύρες E.V παίζει να την έβλεπα και σαν αριστούργημα.χαχαχαχαχα.Κοινωνική κομέντί αυτό ακριβώς είναι μία κοινωνική κομεντί με δύο λεπτά περάσματος ενός τύπου που έχει αυτοκτονήσει μέσα σε μία μπανιέρα και ενός φαντάσματος.(Τα δύο λεπτά παίζει να είναι και πολλά που είπα για την ακρίβεια 1:43 χαχααχα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως με τέτοιο όνομα που χει ο σεναριογραφ-σκηνοθέτης θα τον βάλουμε μπλακ λιστ και όταν μας πουν θες να δούμε το "τάδε" και ξέρουμε ποιανού είναι θα απαντάμε "Τι Γουεστ και μαλακίες θα δούμε τώρα?"...

    Άκου εκεί τον λένε "Τι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να σου πω μια ταινία φάρμακο, δεν ξέρω αν την έχεις δει και έφαγα φλασιά γιατί κοίταγα στους σκληρούς και ταξινομούσα φακέλους. Μidnight Movie. Τσέκαρε το. Καλό σλασερακι...που δανείζεται κάτι από το Demons...

      Διαγραφή
    2. Θα το κοιτάξω.Μιας που είπες Demons πρέπει να ανεβάσω και την ανάρτηση του Γιώργου για αυτό.Παρεπιμπτώντος το Demons μόνο εμένα μου φάνηκε λίγο αστεία η ταινία;Από πλευράς ότι οι σκηνές είναι γυρισμένες λίγο ότι να 'ναι.

      Διαγραφή
  7. E ρε συ μπάχαλο είναι. Pure pleasure roller coaster. Που να δεις το νο2...χαχαχαχα! Το Μidnight Movie πιστεύω θα σου αρέσει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω του τα λεγα φιλε Σνεηκ αλλα αυτος περιμενε δεν ξερω και γω τι... ωχ ειπα το ονομα του ακατανομαστου!!! αχαχαχαχχαχαχα

      καλα ο εν εγραψε...εκλασα στα γελια με την περιγραφη ρε συ... σαν κριτικη απο το μπουρδ..λα.κομ ειναι.....χααχαχαχαχαχα
      χααχαχαχχχαχαχα
      αχχααχχαχαχα
      η κοπελιτσα για teen λεει...χαχααχαχαχ

      Διαγραφή
  8. Μετά θα λεγόταν Sara Pexton και όχι Paxton.χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν επειδή την έχω κράξει αρκετά τη Sara Paxton θα πρέπει να πω ότι το τελευταίο φιλμάκι που είδα με αυτή με τίτλο Enter Nowhere ήταν αρκετά καλό και εκείνη για πρώτη φορά δεν μου έσπασε τα νεύρα με την ερμηνεία της και γενικά με την παρουσία της.Το φίλμ είναι μυστηρίου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...