Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Dead Shadows Trailer Και Poster

Aναμένω με ανυπομονησία να δώ τη γαλλική ταινία τρόμου Dead Shadows του σκηνοθέτη David Cholewa η οποία πρόκειται να βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2012. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με την ιστορία ενός νεαρού άνδρα ονόματι Chris του οποίου οι γονείς σφαγιάστηκαν πριν από έντεκα χρόνια την ημέρα που ο κομήτης Haley περνούσε από τη Γή. Σήμερα ένας νέος κομήτης πρόκειται να περάσει δίπλα από τη Γή και όλοι στην πολυκατοικία που μένει ο Chris ετοιμάζονται να γιορτάσουν το γεγονός. Όσο προχωράει η νύχτα όμως ο Chris αντιλαμβάνεται ότι οι ένοικοι αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο βίαιοι και σιγά σιγά να μεταλλάσσονται σε κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με τον δικό μας πλανήτη. Η μάχη του Chris για την επιβίωση του μόλις ξεκίνησε. 

Το poster της ταινίας

16 σχόλια:

  1. φαινεται γαματο,παντα "ψαρωνα" με κομητες κλπ που πεφταν στη γη και φερναν εξωγηινα παρασιτα.εχει και ωραιο ποστερ,για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτή τη ταινία θυμήθηκα και το The Day Of The Triffids που είχα δεί πιτσιρικάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κομήτες παίδες τσεκάρετε το Day Of The Comet, το Maximum Overdrive (το παλιό).

    Φαίνεται κάτσε καλά το έργακι και οι Γάλλοι το χουν το πράμα τα τελευταια χρονια. Πάντως πολυκατοικία και περίεργοι ένοικοι...μου ρθε στο μυαλό το Demons 2. Καμία σχέση με κομήτες κτλ. αλλά μου ρθε. Γιατρέ είμαι καλά? Μπα...Movie Maniac all the way.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maximum Overdrive τι είπες τώρα.Την είχα λιώσει αυτή την ταινία.Μάλιστα θυμάμαι σκηνικό όπου ήμουν φαντάρος στον Έβρο και ήθελα να κατέβω από Ορεστιάδα που υπηρετούσα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να έρθω Αθήνα που είχα άδεια.Παίρνω το Κτελ και ο οδηγός μέσα στο πούλμαν είχε και τηλεόραση και βάζει να δούμε το Maximum Overdrive.Κορυφή ο τύπος για πότε κατεβήκαμε Αλεξανδρούπολη(περίπου μιάμιση ώρα δρόμος ήταν)ούτε που το κατάλαβα.

      Διαγραφή
  4. O ένα τύπος από τους ¨μεταλλαγμένους¨ στο trailer έιναι σαν να βγήκε από το παιχνίδι Resident Evil(αυτός με το παραμορφωμένο χέρι).Θα γαμήσει λογικά το ταινιάκι.Vive la France λέμε χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eννοείται! Viva La France: Παρτουζ? oυι Παρτουζ! Α! Σε Μπον! Α λε Σουφρ! Σε Μπον! Ουι Ουι! Ουι!

      Χα χαρ χουαρ!

      Διαγραφή
  5. νεο τρεηλερ πιο αποκαλυπτικο.
    ολιγον μπι φαινονται τα εφε αλλα πολυ ενδιαφερον το εργακι παραυτα
    http://www.youtube.com/watch?v=nFnIS7jZI-Y

    υ.γ.
    "Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ "
    μαλλον ειμαι ρομποτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως φαίνεται καλό φίλε E.V άντε γιατί δεν αντέχω άλλη μούφα φέτος.
      Το Devils Chair το κατέβασα αλλά ακουγόταν και η μετάφραση των διαλόγων στα ρωσικά και δεν κατάφερα να το δω.Μετά βαρέθηκα και δεν έψαξα άλλο.

      Διαγραφή
    2. Όντως φαίνεται καλό.Άντε γιατί δεν αντέχω άλλες μούφες φέτος.
      Το Devils Chair το βρήκα αλλά είχε ρωσική μετάφραση πάνω στους αγγλικούς διαλόγους και δεν μπορούσες να το δεις.Μετά βαρέθηκα να το ψάξω πάλι.

      Διαγραφή
    3. τσεκαρες στις επιλογες ηχου μηπως ειχε και τα αγγλικα?το κανουν σε πολλες ταινιες τωρα τελευταια και βαζουν την μεταγλωτιση σαν πρωτη επιλογη αλλα υπαρχει η επιλογη να την αφαιρεσεις.

      Διαγραφή
    4. Κοίταξα αλλά δεν έβρισκα άκρη.Τεσπά θα κοιτάξω μήπως το βρω για live watch.

      Διαγραφή
    5. για δοκιμασε αυτο το τορεντ http://isohunt.com/torrent_details/108687485/devils+chair?tab=summary

      Διαγραφή
  6. τελικα βγηκαν αγγλικοι υποτιτλοι και το ειδα,δυστυχως δεν ηταν αυτο που περιμενα,κατωτερο των προσδοκιων που μου δημιουργησαν το ποστερ και το τρεηλερ.
    απορω που παιχτηκε σε καποιες αιθουσες στην αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το είδα και εγώ πριν λίγο καιρό με αγγλικούς υπότιτλους.Όντως δεν ήταν καλό.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...