Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Best Horror Movie 2011


Το 2011 ήταν μία χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησαν αρκετές ταινίες τρόμου από τις οποίες όμως λίγες κατάφεραν να ξεπεράσουν τη μετριότητα. Για μένα η καλύτερη ταινία τρόμου της χρονιάς που αφήνουμε πίσω ήταν το Insidious(link εδώ). Είχα καιρό να τρομάξω έτσι με μία ταινία. Περιμένω να ακούσω τη δική σας καλύτερη ταινία τρόμου για το 2011(αν θέλετε βάλτε και τη χειρότερη μήπως γλιτώσετε κανέναν από το να κάτσει να τη δεί).

11 σχόλια:

  1. το insidious ειναι σιγουρα στις 3 καλυτερες,αλλες 2 που θα εβαζα αν και δεν ειναι αποκλειστικα μονο τρομου ειναι το the thing και το hobo with a shotgun,ειναι ομως πολλες ταινιες τρομου του 11 που δεν εχω δει ακομα οπως τα stakeland,red state,hostel 3 (αν εχεις δει καποια και ειναι μαπα σωσε με απο το μαρτυριο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δεί κανένα από τα τρία.Πάντως τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να ψήνομαι για να δω το Stakeland.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Insidious all the way. Μεγάλη απογοήτευση ήταν το Human Centipede 2, ενώ ότι ακριβώς περιμέναμε πήραμε στο Final Destination 5 με όμορφο wrap up στο τέλος...Στα χειρότερα για μένα σίγουρα είναι το Fright Night remake, το Scream 4, το Αpollo 18 αλλά και το My soul to take. (δεν θυμάμαι αν είναι πάντως του 11 και όχι του 10). Όσο για το Stakeland είναι αρκετά καλό και βλέπεται άνετα. Δεν τρελάθηκα, αλλά ήταν αρκετά καλό ώστε να θέλεις να το δεις μέχρι το τέλος. Τέλος αρκετά καλά ήταν τα Wrong Turn 4 και αρκετά διασκεδαστικό με αρκετό γέλιο ήταν το Tucker and Dale.

    Όσο για το μη θριλερ, Hobo With A Shotgun που ανέφερε ο φίλος E.V πραγματικό έπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαφωνησω για το Human Centipede 2. Ειναι καλη ταινια, καλυτερο απο το 1, και ειναι παρα πολυ ακραιο, γι'αυτο και ειναι καλη ταινια. Δεν βγαινουν πλεον καλεσ ταινιες, ακραιες ουτε για ανεκδοτο, και η συγκεκριμενη ξεχωριζει για πλακα. Το Insidious θα ελεγα οτι ηταν απογοητευση. Τιποτα το καινουργιο, σεναριο χιλιογραμμενο. Ο μονος λογος που το ειδα, ηταν οτι το σκηνοθετησε ο James Wan, σκηνοθετης του SAW. Καλη ατμοσφαιρα το Ιnsidious, πολυ καλη σκηνοθεσια, αλλα στο συνολο πολυ λιγα πραγματα.

      Διαγραφή
  4. Το Ηοbo With A Shotgun ήδη το κατεβάζω.Για να το αναφέρεται και οι δύο θα είναι γαμάτο.To Tucker And Dale εκτός από πολύ καλή ταινία είναι και η πιο αδικημένη ταινία της σεζόν.Αυτοί που είχαν αναλάβει την διανομή της θα έπρεπε να μην ασχοληθούν ξανά με το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν θες να πάρεις μια γεύση τσέκαρε ένα παλιότερο review που του χα κάνει...http://badassmoviesblog.blogspot.com/2011/04/review-special-obo-with-shotgun.html

    Aπό τις σπάνιες φορές που κάνω review γιατί ως συνήθως ότι θυμάμαι χαίρομαι...χαχαχα! Kαλή χρονιά να χεις Φώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης Snake.Καλή χρονιά και να είμαστε καλά σε όλους τους τομείς για να μπορούμε να βλέπουμε και τις ταινίες που γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επειδή δεν έχω πει ακόμα τις χειρότερες μου ταινίες από το 2011 νομίζω πως λίγες ώρες πριν αλλάξει το έτος ήρθε η ώρα να τις πω.Εύχομαι να μην ξαναδώ ταινίες σαν το 11-11-11 και το Apollo 18.Τους δημιουργούς των οποίων θα πρέπει να τους μαζέψουμε σε ένα κινηματογράφο και να τους σφαλιαρίζουμε προς παραδειγματισμό των υπολοίπων όχι τόσο για το ότι έκαναν μαλακίες ταινίες(αυτό συμβαίνει)αλλά για το τεράστιο promotion που είχαν και μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ρε μαλάκα καλό θα είναι το εργάκι.Ουστ από εδώ απατεώνες(τα είπα και ξαλάφρωσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχααχχα..... Εμένα με διασκέδασε αφάνταστα το Wrong turn 4.... Τρελό χιούμορ!!! Πιο γελοίους φόνους δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ξανά και το κερασάκι στην τούρτα;(χαχαχαχχααχχαχχαχα)

    ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!!!!!!! (ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για μενα το Grave Encounters απο της καλυτερες ταινιες horror που εχω δει... Αξιζει παιδες να την δειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο είναι από τις καλύτερες φετινές απλά με χάλασε λίγο η αντιγραφή κάποιων σκηνών από άλλες ταινίες.Δες αν θες και την κριτική που έχω γράψει για αυτή στο μπλογκ http://bloodyfever.blogspot.com/2011/10/grave-encounters.html

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...