Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Silent House Remake




















Μέσα στο Μάρτιο του 2012 θα κυκλοφορήσει το αμερικάνικο remake της ταινίας από την Ουρουγουάη Silent House(έχω κάνει σχετική ανάρτηση του πρώτου φίλμ εδώ). Πρωταγωνίστρια στο αμερικανικό remake θα είναι η Elizabeth Olsen ενώ τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει το δίδυμο Chris Kentis και Laura Lau δημιουργοί του φίλμ Open Water(2003).

2 σχόλια:

  1. ωραιο το ρημεηκ τελικα,οχι καλυτερο του ισπανικου αλλα βλεπεται ευχαριστα,σου δινει καποια επιπλεον στοιχεια του τι συμβαινει και κυλαει πιο φυσιολογικα,αρκετα καλη η πρωταγωνιστρια,επισης ο ηχος παιζει μεγαλο ρολο προτεινω να το δεις με ακουστικα,εγω πρεπει να φρικαρα λιγο τους γειτονες γιατι εκει που ειναι πολυ ησυχα και το ειχα δυνατα για να ακουω τους μυστηριους ηχους του σπιτιου επεφταν οι τσιριδες και τρομαζαν και οι γατες!
    παρολαυτα το ισπανικο ειναι αρκετα πιο τρομαχτικο και μου κανει εντυπωση που αντι να τραβηξουν σε διαρκεια και φαντασια την σκηνη με το φλας της μηχανης που ειναι και η καλυτερη στιγμη για μενα την καναν πιο συντομη και αδιαφορη.
    εχει αλλες σκηνες βεβαια που δεν υπηρχαν στο πρωτο αλλα οχι τοσο πετυχημενες οσο αυτη.
    αμα το δεις δε θα σε χαλασει
    αμα δε το δεις δε χανεις και τιποτα.
    υ.γ.
    μεγια το μπανερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχεις ψήσει να το δω.Η Olsen γενικά έχει ανοδική πορεία στη καριέρα της αν και με τις ταινίες που γυρνούσε όταν ήταν παιδί δεν την έκοβα να κάνει σοβαρή καριέρα.Ευχαριστώ για το banner το οποίο είναι ευγενική προσφορά όπως και αυτό του facebook του φίλου technova.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...