Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Apollo 18






















Δείτε τo αδημοσίευτο υλικό της Nasa από την τελευταία της αποστολή στο φεγγάρι, με την ονομασία Apollo 18.
Άλλη μία υπερπροβεβλημένη φετινή ταινία η οποία όμως όπως και το 11-11-11 θα απογοητεύσει τους θεατές της. Ξεκινώντας από τα θετικά του φίλμ μπορούμε να μιλήσουμε για μία καταπληκτική παραγωγή. Ο σκηνοθέτης Gonzalo Lopez Callego έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη κινηματογράφηση της ταινίας και τα ειδικά εφέ πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις ότι παρακολουθείς το βίντεο μίας αποστολής στη σελήνη. Οι πρωταγωνιστές ερμηνεύουν τους ρόλους τους αξιοπρεπώς και εκεί που λες ότι βλέπεις μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς έρχεται η εξέλιξη του σεναρίου να σε απογοητεύσει. Δυστυχώς οι σεναριογράφοι ο ένας εκ των οποίων και συγκεκριμένα ο Cory Goodman έχει συμμετάσχει στο σενάριο του Priest(2011) καταφέρνουν να καταστρέψουν μία ταινία που είχε όλα τα φόντα για να θεωρείται και μετά από χρόνια ως ένας άξιος εκπρόσωπος των sci-fi horror movies. Η ¨φαεινή¨ ιδέα των σεναριογράφων να μας δείξουν ότι η απειλή είναι κάτι πλάσματα που μοιάζουν με aliens και τα οποία μεταμορφώνονται σαν να είναι transformers σε πετρώματα με συγχωρείται αλλά μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Περαιτέρω σχόλια νομίζω είναι περιττά. Κρίμα πάντως.

Σκηνοθεσία: Gonzalo Lopez Callego
Σενάριο: Brian Miller, Cory Goodman
Πρωταγωνιστούν: Warren Christie, Ryan Robbins και Ali Liebert
Κυκλοφόρησε: 2011
Βαθμολογία: 1/5

5 σχόλια:

  1. το δα.στην αρχη ητανε γαμω,μονο στην αρχη ομως μετα ανυπομονουσα να τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς.Και το πιο άσχημο είναι ότι μέχρι να γίνει η μαλακία αποκάλυψη των σεναριογράφων η ταινία είναι πολύ καλή σε κρατάει.Αλλά μετά γκρεμίζονται όλα.Το μόνο που σου έρχεται να πεις είναι τι μαλάκες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και συνηθως δεν μου αρεσουν οι ταινιες που ειναι και καλα απο ερασιτεχνικη καμερα αλλα σε αυτην την περιπτωση λειτουργησε πολυ καλα,αλλα δεν υπαρχει τιποτα περα απο το καλο αισθητικο αποτελεσμα,τρελλη βαρεμαρα,για τους εξωγηινους τα πες εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το εργο ηταν σκετη βλακεια... εγω δεν ειδα κανεναν εξωγηινο μονο κατι αθλιες μεγαλες αραχνες.. οτι να ναι τσαμπα την ωρα που σπαταλησα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Welcome to the club των ξενερωμένων με την συγκεκριμένη ταινία.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...