Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Cold Prey(Fritt Vilt)

Παρέα εφήβων πηγαίνει για snowboard στο Jotunheimen(πως;) της Νορβηγίας. Η εκδρομή τους θα πάρει απροσδόκητη τροπή όταν μετά από ατύχημα που έχει ένα μέλος της παρέας θα αναγκαστούν να διακυκτερεύσουν σε εγκαταλελειμένο μοτέλ το οποίο είναι η κατοικία ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου.
Το φίλμ αυτό μας έρχεται από τη Νορβηγία και περιέχει όλα τα κλισέ των ταινιών του είδους. Δεν προσθέτει κάτι διαφορετικό στο είδος και αυτό που τελικά θα σας μείνει περισσότερο θα είναι η πολύ καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Ingrid Bolso Berdal. Πάντως αν θέλετε να πάρετε μία γεύση από ένα Νορβηγικό θριλεράκι θα σας το συνιστούσα και αν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να δείτε και το sequel που βγήκε το 2008 και που ουσιαστικά συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε το πρώτο μέρος καθώς επίσης και το Cold Prey(Fritt Vilt όπως είναι ο Νορβηγικός του τίτλος) 3 του 2010 το οποίο είναι prequel των δύο προηγούμενων.

Σκηνοθεσία: Roar Uthaug
Σενάριο: Thomas Moldestad, Roar Uthaug
Πρωταγωνιστούν: Ingrid Bolso Berdal, Rolf Kristian Larsen και Tomas Alf Larsen
Κυκλοφόρησε: 2006
Βαθμολογία: 2/5

5 σχόλια:

  1. To έχω ακούσει αλλά δεν το έχω δει είχε γίνει τρομερό internet hype με δαύτο. Θα το τσεκάρω πάραυτα. Slasher και άγιος ο θεός μετά από αυτά που πάθαμε με τα βότσαλα-καβούρια των πειρατών της Καραϊβικής που βρέθηκαν από σπόντα στο φεγγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως και εγώ επέστρεψα στις παλιές καλές και δοκιμασμένες συνταγές γιατί με αυτές τις νέες ταινίες που είδα κολλητά κιόλας ξενέρωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νούμερο 2 πάντως μου άρεσε πολύ περισσότερο από το πρώτο.Του έβαζα χαλαρά ένα 4/5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδα και το τριτο μερος που ειναι πρικουελ,καλογυρισμενo κ αυτο,
    ολα καλα ειναι,το πρωτο ισως λιγο αργο και κοινοτυπο,τα κανει ξεχωριστα το γεγονος οτι ειναι φινλανδικα.
    και αφου μου φανηκαν αυτα καλα εκανα την βλακεια να δω το νορβηγικο the troll hunter,
    απορω γιατι αυτη την ταινια την παρουσιαζουν σαν θριλερ,
    τα τρολ ειναι αστεια,
    ειναι πολυ αστεια,
    και δεν κοροιδευω ευκολα ταινιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To δεύτερο Cold Prey γαμάει.Αν και θυμίζει η όλη φάση Ηalloween 2 έχει τρομερό ρυθμό.Μακράν το καλύτερο της τριλογίας.Το Troll Hunter περισσότερο σαν φαντασίας θα το χαρακτήριζα.Πάντως μου άρεσε όχι κάτι τρομερό αλλά βλέπετε ευχάριστα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...