Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

11-11-11

Συγγραφέας μετά το θάνατο της γυναίκας του και του παιδιού του πηγαίνει στην Βαρκελώνη για να επισκεφτεί τον ετοιμοθάνατο πατέρα του. Εκεί όμως παράξενα γεγονότα τον περιμένουν.
Πιασάρικο θέμα, ένα trailer που δεν εξηγεί και πολλά, πολύ φασαρία στο διαδίκτυο και τα πιάσαμε τα θύματα και για φέτος. Η ταινία 11-11-11 είναι μία ταινία ο δημιουργός της οποίας(ο σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει τα Saw II,III και ΙV) πιστεύει ότι επειδή έδειξε κάτι τύπους μεταμφιεσμένους με στολές που τους έχουν μείνει από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και έχει εκθέσει και κάτι σαχλοθεωρίες περί θρησκείας έκανε την ταινία τρόμου της χρονιάς. Ε λοιπόν ατυχήσε γιατί το μόνο που έφτιαξε ήταν μια ταινία που θα διαγραφεί αμέσως από τη μνήμη αυτών που θα τη δουν. Όποιος θελήσει να τη δει στο κινηματογράφο θα του συνιστούσα να χαλάσει τα λεφτά του οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί. Αν παρ’ όλα αυτά επιμένετε να πάτε να τη δείτε τι να πώ…καλά να πάθετε. Α και για να μη με θεωρείσετε και εμπαθή η σέξι παρουσία της Wendy Glenn είναι μία όαση στη ταινία η οποία και αυτή όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον δημιουργό αρκετά καθώς δεν παίζει και πολύ ώρα.

Σκηνοθεσία: Darren Lynn Bousman
Σενάριο: Darren Lynn Bousman
Πρωταγωνιστούν: Timothy Gibbs, Michael Landes και Wendy Glenn
Κυκλοφόρησε: 2011
Βαθμολογία: 1/5

6 σχόλια:

  1. Φώτη με έσωσες. Το είχα στη "λιστα". Ευτυχώς!.

    Έχεις δει το Apollo 18? Το χω αλλά δεν ξέρω κάτι με κρατάει να μην το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί σκηνοθέτες ότι για να δημιουργήσεις μία αξιοπρεπή ταινία θρησκευτικού τρόμου πρέπει να είσαι πολύ μάγκας.Αυτές οι ταινίες δεν είναι ταινίες τύπου Saw. Δεύτερον για μένα φίλε Snake δες τελικά και το 11-11-11 και το Apollo 18.Και λέω να δείς και τα δύο γιατί μπορεί να κάνω και λάθος στην κρίση μου.Δεν έπρεπε να γράψω να μην πάει ο κόσμος να τη δεί τώρα που το ξανασκέφτομαι.Τρίτο στην ερώτηση σου για το Apollo 18 έχω να πω καταπληκτική κινηματογράφηση αστεία υπόθεση.Άλλη μία υπερπροβεβλημένη ταινία που για μένα λόγω της εξέλιξης της υπόθεσης της καταντάει γελοία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου πως θέλει αρκετά αρχίδια για να το κάνεις. Τα λέγαμε τις προάλλες για τα OMEN π.χ. Που εγώ ρε παιδί μου που δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με την Παντοκράτωρ Α.Ε, με έβαλε στο κλίμα το έργο με την λογική what if...

    Όσο για την κρίση σου, αυτό ένιωσες αυτό έγραψες. Τουλάχιστον ρε Φώτη εσύ σκαμπάζεις το είδος. Όχι σαν κατι άλλους που αφορίζουν το είδος με ύφος χιλίων καρδιναλίων, χωρίς ουδέποτε να έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά. Δηλαδή αλήθεια έχεις δει ποτέ κανέναν "κριτικό" εκεί που γράφουν αυτοί οι "επαγγελματίες" να ξέρει να σου αναλύσει πως, γιατί και με ποιο τρόπο οι ταινίες με βρυκόλακες έφαγαν τεράστια ήττα τέλη 70'ς ως μέσα των 80'ς? Για αυτό σου λέω...dont give a shit. Αυτό σου έβγαλε το 3χ11 αυτό είπες. Τι πιο τίμιο από αυτό?

    Το διάβασα για το Apollo στην ανάρτηση που έκανες. Παρόλα αυτά θα το δω γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένο. Θέλει να το δει και η κοπελιά οπότε εντάξει. Το 3χ11 δεν το "προμηθευτηκα" οπότε θα φάει αναβολή για καμιά μέρα που δεν θα υπάρχει ταινία για προβολή. ή για καμιά μέρα που θα πέσουν 4 στις σειρά και θα την βάλω πρώτη. Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά τσατίστηκα πολύ και με τις δύο ταινίες.Η ταινία με τα εντεκάρια φάνηκε από την αρχή ότι ήταν μούφα, το Apollo όμως ήταν κρίμα να εξελιχθεί έτσι.Τώρα βέβαια μπορεί να τη δει κάποιος και να πει πωωωωωωωω τι σπουδαίο σεναριακό εύρημα ήταν αυτό εξάλλου όπως είχε πει και ο μεγάλος Clint Eastwood οι απόψεις είναι σαν την κωλοτρυπίδα ο καθένας έχει από μία.Εμένα πάντως μου φάνηκε μαλακία και μου κατέστρεψε την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το Apollo ξενέρωσα τόσο πολύ που δεν είχα σκοπό να κάνω ανάρτηση αν δεν με ρώταγες φίλε Snake αν την έχω δεί.Αλλά λέω μετά δεν γαμιέται κάτσε να κάνω μία να προειδοποιήσω όσους τη διαβάσουν για το τι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάλαβα. Άσε το είδα το Apollo...Έβριζα εγω και το αίσθημα για καμία ώρα μετά. Ειλικρινά τέτοια ταινία θα αρέσει μόνο στους Λιακόπουλους που θα λένε μετά αναμεταξύ τους αφού το είδα ρε αλήθεια ειναι το λέει και στην αρχή, σαν μια φίλη που ήξερα και προσπαθούσε να με πείσει πως οι σκηνές στο remake του chainsaw massacre ήταν αληθινές και τις είχε βρει η μπατσαρία...Mιλάμε για i.q μπιφτεκιού. Τις έλεγες για Ed Gein, για Τοbe Hooper και σε κοίταγε σαν εξωγήινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...