Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Resident Evil: Operation Raccoon City

Στις 23 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος τη εταιρείας Capcom με το όνομα Resident Evil: Operation Raccoon City. Αρχικά θα κυκλοφορήσει για Xbox, Ps3 και λίγο αργότερα για Pc. Το Resident Evil: Operation Raccoon City είναι ένα third person shooter παιχνίδι με την υπόθεση του να τοποθετείται μεταξύ του Resident Evil 2 και Resident Evil 3 και κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του T-Virus στην Raccoon City. To καινούργιο στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της σειράς είναι το γεγονός ότι αναλαμβάνουμε πια κάποιον από τους συνολικά έξι χαρακτήρες που υπάρχουν οι οποίοι όμως βρίσκονται στο πλευρό της εταιρείας Umbrella(α...δεν μου άρεσε αυτό παιδιά).


5 σχόλια:

  1. Φώτη μου! Αυτά είναι νέα! Σίγουρα θα βγει στο pc? Πήξαμε με τους ganados! Πολύ "μολύβι" πέφτει φαίνεται καλό. Αλλά έναν Leon Kennedy άνετα θα ξανα έπαιζα ως χαρακτήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με βάση αυτά που ψάρεψα στο ιντερνετ θα βγεί και για pc.Μπορεί να καθυστερήσει λίγο παραπάνω όπως γίνεται σε αρκετούς τίτλους αλλά θα βγεί και για τους pc gamers.Εμένα λίγο με χάλασε η τελευταία σκηνή.Όχι ρε παιδιά να σκοτώσω και τον Leon.Τόσα έχω περάσει μαζί του.Αυτό θα είναι προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα δεν νομίζω να τον καθαρίζεις. Prequel με διαφορετικούς χαρακτήρες δεν είναι? Ε τότε αν καθαρίσεις τον Leon πως θα τον έχουμε στο RE 4?
    Ελπίζω δλδ να είναι έτσι τα πράγματα.

    By the way παίζω το Dead Island τώρα τελευταία. Αν και έχει απίστευτα κολλήματα (γιατί βαριούνται να κάτσουν να γράψουν κώδικα για pc και απλά κάνουν ένα αρπα κολα port από τις σκατοκονσόλες) είναι αρκετά καλό. Μέχρι φυσικά να βγει το Resident Evil το καινούργιο φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι το έχω δεί το Dead Island.Φαίνεται καλό αν και απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχει λίγο παραπάνω ψάξιμο απ'ότι θέλω να έχουν τα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο για τον Leon ελπίζω να έχεις δίκιο δεν καθόμουν εγώ τόσες ώρες στο Resident Evil 2 και 4 για να τον σώσω από τις ορδές των ζόμπι για να έρθει μετά το συγκεκριμένο παιχνιδάκι και να με βάλει να τον φάω.Αίσχος :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...