Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Dead Snow










Παρέα νεαρών Νορβηγών πηγαίνουν να περάσουν τις διακοπές τους σε καλύβα που βρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος. Οι διακοπές τους σύντομα θα εξελιχθούν σε εφιάλτη καθώς θα πέσουν θύματα Ναζί ζόμπι που βρίσκονται στην περιοχή(ορίστε;)
Άλλη μία ταινία που μας έρχεται από τη Νορβηγία από την οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε δεί πολλές και καλές παραγωγές. Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό ίσως ο καιρός που επικρατεί ίσως και το Black Metal που ακούνε αλλά το γεγονός είναι σίγουρα αξιοσημείωτο. Τέσπα, στο θέμα μας τώρα η συγκεκριμένη ταινία παίρνει τη γνωστή μας ιστορία των ζωντανών νεκρών τους ντύνει με μία στολή των Ναζί και μετά από αρκετό αίμα,διαμελισμένα πτώματα, χυμένα εντόσθια και μπόλικο χιούμορ βγάζει ένα αποτέλεσμα αρκετά συμπαθητικό. Η υπόθεση στην αρχή σίγουρα θα προκαλέσει μία έκπληξη και ίσως γέλιο σε μερικούς αλλά και η ίδια ταινία αυτό το σκοπό έχει καθώς είναι αυτοσαρκαστική και χαβαλεδιάρικη στη μεγαλύτερη διάρκειας της. Δείτε τη λοιπόν για χαβαλέ και περιμένετε μετά να βγεί και το sequel σε μορφή 3D παρακαλώ.

Σκηνοθεσία: Tommy Wirkola
Σενάριο: Tommy Wirkola, Stig Frode Henriksen
Πρωταγωνιστούν: Jeppe Laursen, Charlotte Frogner και Jenny Skavlan
Κυκλοφόρησε: 2009
Βαθμολογία: 2/5

3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλό με αρκετό χαβαλέ. Μάλιστα είναι η καλύτερη nazi/zombie movie εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να την έβλεπα όμως να έχει μια ποιο σοβαρή οπτική του θέματος.Για αυτό και η μέτρια βαθμολογία αν και την είδα ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού όμως δεν βγήκε Oasis of the Zombies ή Zombie Lake πάλι καλά να λέμε!

    Πάντως κάπου είχα διαβάσει πως ετοιμάζεται μια αγγλική παραγωγή στο είδος nazi/zombie με β' παγκόσμιο και έτσι, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τίτλο ρε γαμώτο. Μάλιστα έλεγαν πως θα είναι έπος και σε μια πιο σοβαρή οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...