Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

The Cabin In The Woods Trailer

Από τον σεναριογράφο του Cloverfield Drew Goddard μας έρχεται το The Cabin In The Woods. Δείτε το trailer.

21 σχόλια:

  1. μηπως βρηκες κανα αξιολογο τορεντ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα ακόμα.Μόλις βρω θα ειδοποιήσω πάντως.

      Διαγραφή
    2. θενξ,μολις ειδα το the woman in black,βγηκαν καλα τορεντς,αυτο με τον χαρυ ποτερ,μια απο τα ιδια αλλα καλογυρισμενο,και επειδη ειναι στα 1900 ατμοσφαιρα κοστουμια σπιτια κλπ ειναι πολυ καλα,βεβαια θα μπορουσε να λεγεται και the woman in black from the insidious movie,οποιος δεν εχει ξαναδει ταινια με φαντασμα να την δει οι υπολοιποι καντε τραπεζακι.

      Διαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα ελλεινά με το Woman In Black. Αν και το περίμενα ως διαφημισμένη παραγωγή της νέας Hammer Films. Πάντως ρε E.V και γω όταν είδα την μαυροφορεμένη Insidious είπα αμέσως. Βέβαια η δικιά μου δεν συμφώνησε στην ομοιότητα με αποτέλεσμα με το τέλος της ταινίας να βάλω το Ιnsidious να παγώσω τη σκηνή και να φωνάζω "Το βλέπεις? Το βλέπεις? Μα είσαι τυφλή?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα δεν ξέρω δεν με έχει πείσει η ταινία να κάτσω να τη δώ.Με χαλάει λίγο να πω την αλήθεια που παίζει ο χαρι ποτερ.Εγώ είδα το The Darkest Hour μιλάμε για μεγάλη μαλακία.Πάντως σαν ένα γενικό σχόλιο μέχρι στιγμής η φετινή χρονιά από πλευράς ταινιών είναι πολύ χειρότερη από πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε γω ειχα σκοπο να την δω,ουτε ο χαρης μου αρεσει ουτε το τρεηλερ μου αρεσε και ειχα διαβασει και κακες κριτικες,αλλα οπως εψαχνα για το καμπιν το πετυχα και ειπα ας το κατεβασω.
      το darkest hour ηταν μεγαλη απατη,κλασσικη περιπτωση ωραιου τρεηλερ μαπα ταινιας,ειδα και το livide που ειχα διαβασει παρα πολυ καλες κριτικες αλλα...ηταν απλα ωραιο.
      http://www.youtube.com/watch?v=7UxQg6j1AE8

      Διαγραφή
  4. Στο πνεύμα των ταινιών με nazis είδα το Outpost.Δεν το είχα πάρει πρέφα και το παρατήρησα τώρα που κυκλοφόρησε το sequel.Mου φάνηκε αρκετά καλό.Είναι μείγμα δράσης και τρόμου ως ένα βαθμό, μπλεγμένο με μία παραφυσική θεματολογία.Σύντομα θα δω και το sequel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ειχα δει πιο παλια,ωραιο εργακι,βγηκε η συνεχεια σε τορρεντς?εχω διαβασει οτι θα ειναι πολυ καλο.

      Διαγραφή
    2. Ναί φίλε E.V θα το βρείς άνετα.

      Διαγραφή
  5. Ήθελα να το γράψω για το Outpost. Πρόσφατα το είδα και εγώ, το χα μπερδέψει με το Bunker για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Πολύ ωραίο. Και το δεύτερο ήταν καλό. Θα βγει και 3ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαγκες εχουν αραιωσει τα ποστ σας (ειδικα ο πλισκιν μετα το βιετναμ καηκε) και σε περιοδο που δεν ξερω τι ταινιες να δω για ανασυνταχθειτε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έχει πάει για αυτοψία στο Βιετνάμ και χάθηκε στη ζούγκλα;χαχαχαχα.
      Εγώ μέχρι να αντικαταστήσω το dvd player θα κινούμαι σε χαλαρούς ρυθμούς.Στο laptop δεν μπορώ να δω ταινία πια.Και μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του το blu-ray player της Samsung BDD5100 αξίζει;Βασικά θέλω να είναι σκυλί γιατί θα πέφτει αρκετή χρήση.Έχω διαβάσει σχετικά καλά λόγια πάντως και είναι και σε τιμή προσιτή.
      Α και σήμερα είδα το John Carter καλό εργάκι αν και στην αρχή μπορεί να σας φανεί βαρετό.Έχει πολύ ωραία εφέ ενώ παίζει και η μουνάρα Lynn Collins.

      Διαγραφή
    2. Είδα δυστυχώς και το καινούργιο Ghost Rider το οποίο...απλά αποφύγετε το.

      Διαγραφή
    3. καλα ουτε το πρωτο μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα ξερεις...για καποιο λογο το ειδα και θα δω και το σικουελ και ας ξερω οτι θα ναι μαπα.
      ειδα ενα ταινιακι που μπορει να σε ενδιαφερει,το evidence,ειναι σε φαση ντοκιμαντερ,η καμερα πανω κατω,τρεχουν ουρλιαζουν δεν βλεπεις και πολλα,εγω δεν τρελαθηκα αλλα τουλαχιστον το ειδα ολοκληρο.
      ο τζον καρτερ κατεβαινει ηδη!

      Διαγραφή
    4. Το έχω δεί το Εvidence.Έχω κάνει και ανάρτηση.Το John Carter αν στην αρχή το βαρεθείς μην μασήσεις μετά βελτιώνεται αρκετά.

      Διαγραφή
    5. πωπω...ειμαι αδικαιολογητος.
      το καρτερ το περιμενα πιο σοβαρο,πολυ παιδικο μου φανηκε και ειχα ακουσει κατι για υπερπαραγωγη αλλα δεν ειδα κατι τετοιο,θα μπορουσε να λεγεται και τζον καρτερ ο πηδηχτουλης.
      καλα αυτη την πρωταγωνιστρια που την βρηκαν?
      πιο μεγαλες πλατες απο αυτον ειχε,ελεος.

      Διαγραφή
    6. Ιστορίες του John Carter υπήρχαν παλιότερα στο Αγόρι;Θυμάται κανείς;

      Διαγραφή
  7. Είδα το Alien Origin.Αν και η υπόθεση με εξωγήινους,στρατό,ζούγκλα και αρχαίους πολιτισμούς με ιντρίγκαρε για να τη δω τελικά το αποτέλεσμα δεν έλεγε.Σε τέτοια φάση όποιος ενδιαφέρεται να δεί εργάκι του προτείνω το The Objective.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρχιζουν και βγαινουν τορεντς για το καμπιν,μεχρι στιγμης εχω βρει 2 καλα αλλα το ενα εχει κορεατικους υποτιτλους και το αλλο ειναι cropped,ισως ειναι το ιδιο με τους κορεατικους και απλα τους κοψαν,δεν τα εχω δει ακομα απλα τα τσεκαρα για την ποιοτητα.
    τα βγαζει πρωτα πρωτα στο isohunt.
    κατεβαζω και αλλο ενα torrent που μου προτειναν απο το rapidshare,δεν ξερω τι παιζει με αυτο,αν ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 θα ποσταρω το λινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός ήταν να βγει ελπίζω να άξιζε η αναμονή.Τώρα που γύρισα από τις διακοπές και από την αποτοξίνωση από pc και blogs θα επιστρέψω στη δράση :) σιγά σιγά όμως μη μου έρθει και απότομη η αλλαγή χαχαχα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...