Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Romero's Best Dead Movie



















Η ψηφοφορία για το Romero's Best Dead Movie δυστυχώς τελείωσε άδοξα καθώς μετά από e-mail που πήρα διαπίστωσα ότι το gadgetάκι που είχα βάλει για τη ψηφοφορία από ένα σημείο και μετά δεν μετρούσε τις ψήφους που δεχόταν. Πάντως με τα αποτελέσματα όσων ψήφων κατάφεραν να καταμετρηθούν είχαμε μία ξεκάθαρη προτίμηση του κοινού στο Night Of The Living Dead που πήρε 7 ψήφους. Στη δεύτερη θέση είχαμε ισοβαθμία. Με το Dawn Of The Dead και το Day Of The Dead με τρεις ψήφους. To Land Of The Dead πήρε μία ψήφο ενώ τα Diary Of The Dead και Survival Of The Dead καμία. 



5 σχόλια:

  1. καθολου αδοξα δεν τελειωσε μιας και ο ρομερο αποφασισε να κανει το ρημεηκ του night of και να το σκηνοθετησει ο ιδιος.το τελευταιο ρημεηκ ηταν απαραδεκτο παντως και εχω την εντυπωση οτι και του ρομερο δεν θα ειναι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω ψιλό ξενέρωσα γιατί ήθελα καιρό να την κάνω την ψηφοφορία και δεν τελείωσε όπως ήθελα.Τεσπά πάντως έστω και έτσι βγήκε ένα αναμενόμενο για μένα αποτέλεσμα.Τώρα για το remake ίδωμεν.Romero είναι αυτός.

      Διαγραφή
  2. I stick to my guns. Day Of The Dead. Δεν ξέρω αλλά ο Rhodes και γενικά όλο το μπάχαλο που γίνεται το γουστάρω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ day of the dead ψήφισα.Βασικά μου άρεσε που υπήρχε εξέλιξη στο όλο ζόμπι στόρι.
      http://www.youtube.com/watch?v=ShPsD2kKUeg

      Διαγραφή
    2. Έπος αυτή η σκηνή. Και αν σκεφτείς τη μπόχα από τα εντόσθια αγελάδων, γουρουνιών κτλ, όταν κάποιος έβγαλε το ψυγείο από την πρίζα στα γυρίσματα, μιλάς για τεράστιο κατόρθωμα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...