Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πιτσιρικάδες με...κότσια!




















Αναφορά σήμερα σε πιτσιρικάδες οι οποίοι αν και μικροί σε ηλικία δεν δίστασαν να τα βάλουν με το KAKO!!!
Ξεκινάω την ανάρτηση μου με τον Tim(Kevin Connors) από το Phantasm III: Lord Of The Dead(1994) ο οποίος είναι ίσως από τους πιο αρχιδάτους πιτσιρικάδες που έχει πάρει το μάτι μας σε horror movie καθώς δεν διστάζει να τα βάλει με τον Tallman έχοντας στο οπλοστάσιο του μέχρι και freesbie με ξυραφάκια στην άκρη του(ακολουθεί η απόδειξη).























Συνεχίζω με τον Alex(Robert Hy Gorman) από το Leprechaun(1993) o οποίος τα βάζει με τον Leprechaun έχοντας σαν όπλα ρόπαλα του baseball και σφεντόνες(μάλιστα είναι αυτός που πραγματοποιεί και το τελειωτικό χτύπημα στον Leprechaun εκστομίζοντας την κορυφαία ατάκα Fuck you lucky Charms!).






















Μετά από αυτή τη σκηνή ο μάτσο πρωταγωνιστής της ταινίας πάει και βάζει φωτιά στον Leprechaun αλλά στη μνήμη όλων όσων είδαν το φιλμ ο μικρός Alex έχει μείνει ως ο αδιαφιλονίκητος φονέας του Leprechaun.
Πάμε τώρα σε έναν από τους πιο αγαπημένους μου αρχιδάτους πιτσιρικάδες. Μία ιδιάζουσα περίπτωση καθώς στην ταινία είχε αφεθεί το υπονοούμενο ότι ο εν λόγω πιτσιρικάς ήταν και αυτός λίγο psycho. Αναφέρομαι φυσικά στον Tommy Jarvis(Corey Feldman) από το Friday The 13th: The Final Chapter(1984). O μικρός Tommy κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών του στην Crystal Lake έρχεται αντιμέτωπος με τον Jason. Δεν κολώνει όμως αλλά αντιθέτως δημιουργεί στον Jason ένα ψυχολογικό ταράκουλο ξυρίζοντας και ο ίδιος το κεφάλι του θυμίζοντας στον Voorhees τον ίδιο του τον εαυτό σε νεαρότερη ηλικία. Τα λόγια είναι περιττά ακολουθεί βίντεο.



Φινάλε με μία παρέα πιτσιρικάδων. Σίγουρα το μυαλό σας ήδη θα έχει καταλάβει σε ποια παρέα αναφέρομαι. E ναι λοιπόν, αναφέρομαι στην πιτσιρικαρία από το φιλμ It(1990). Mία παρέα η οποία τα έβαλε με τον διαβολικό κλόουν και κατάφεραν να τον νικήσουν. Βέβαια απέκτησαν πολλά ψυχολογικά τραύματα αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...