Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Blood Runs Cold Trailer Και Clip




















Νέα slasherιά εν όψει με την ονομασία Blood Runs Cold. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Sonny Laguna(Stranglehold) ενώ πρωταγωνιστούν οι Ηanna Oldenburg, Patrick Saxe και Andreas Rylader. H υπόθεση τώρα του φιλμ έχει να κάνει με τη Winona, μία επιτυχημένη μουσικό, η οποία προκειμένου να χαλαρώσει και να εμπνευστεί τις καινούργιες της δημιουργίες νοικιάζει μία απομονωμένη καλύβα κοντά στον τόπο καταγωγής της. Εκεί, θα συναντήσει παλιούς γνώριμους με τους οποίους θα θελήσει να περάσει μερικές μέρες μαζί τους στην νέα της κατοικία. Το φαινομενικά ειδυλλιακό σκηνικό γρήγορα θα εξελιχθεί σε εφιάλτη καθώς στη νέα κατοικία της Winona ο θάνατος παραμονεύει... Η ταινία κυκλοφορεί ήδη σε VOD ενώ στις 2 Ιουλίου αναμένεται η κυκλοφορία της σε DVD. Ακολουθεί το trailer της + ένα clip.





7 σχόλια:

  1. υπαρχει ενα αλλο τρεηλερ απο το 2011 που ενω εχει τα ιδια πλανα φαινεται πολυ φτηνιαρικο και στο τελος λεει οτι το μπατζετ της ταινιας ειναι 5.000 δολλαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να απαντησω στον εαυτο μου οτι μαλλον το περασαν ενα χερακι λουστρο και το ξαναβαλαν στην βιτρινα,παντως φαινεται γαματο,το κατεβαζω ηδη αλλα μαλλον την παλια εκδοση.
      επισης θυμιζει παρα πολυ το cold prey.

      Διαγραφή
    2. Cold Prey... ωραία σειρά ταινιών.Βασικά το ιδιαίτερο στη σειρά ήταν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο από το πρώτο.
      Στείλε το link της παλιάς έκδοσης.

      Διαγραφή
    3. ναι το δευτερο ηταν καλυτερο αλλα και το τριτο ηταν πολυ καλο.αυτο ειναι το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=sG1mkw1FldY δεν νομιζω οτι η εικονα και ο ηχος ειναι λογω αλλης ποιοτητας του βιντεο,αμα τα δεις μαζι φαινεται μεγαλη διαφορα.

      Διαγραφή
    4. Δεύτερο, τρίτο πρώτο η σειρά καλύτερης ταινίας στο Cold Prey.Thanks για το link.

      Διαγραφή
    5. το ειδα...δες το οταν εχεις ορεξη να κραξεις,τορεντς υπαρχουν,δεν φαινεται οτι ειναι παραγωγη 5.000 αλλα ολα τα αλλα....

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...