Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Silent Night




















Τύπος ντυμένος Άγιος Βασίλης μακελεύει τους κατοίκους επαρχιακής πόλης στην Αμερική.
Πιστός στο εορταστικό κλίμα των ημερών και μετά την αναδημοσίευση του περσινού Tribute to... Christmas Horror, συνεχίζω με την παρουσίαση της ταινίας Silent Night. To Silent Night είναι remake της κλασικής ταινίας Silent Night του 1984. Στο σενάριο του original φίλμ έχουν γίνει αρκετές προσθήκες αλλά σε γενικές γραμμές η κεντρική ιδέα έχει παραμείνει η ίδια(ο serial killer έχει δει μπροστά στα μάτια του και κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας κάποιον από τους γονείς του να δολοφονείται). Η ταινία τώρα είναι καλογυρισμένη, με ωραίες σκηνές δράσης και εντυπωσιακούς θανάτους. Ο αγαπημένος μας κατά τα άλλα Άγιος έχει μία ευρεία γκάμα όπλων στο οπλοστάσιο του(από φλογοβόλο μέχρι taser) μέσω των οποίων επιτελεί το αποτρόπαιο έργο του. Στο φίλμ πρωταγωνιστεί ο γερόλυκος Malcolm Mc Dowell στο ρόλο του σερίφη της μικρή επαρχιακής πόλης. O McDowell μας προσφέρει ίσως τον πιο σπαστικό ρόλο που έχει παίξει ποτέ σε horror movie, κάνοντας μας να περιμένουμε εναγωνίως να πέσει στα χέρια του γενειοφόρου serial killer για να μας γλιτώσει από την παρουσία του. H κεντρική πρωταγωνίστρια Jaime King(My Bloody Valentine 3D) βγάζει επάξια το ψωμί της ενώ τα ανδρικά βλέμματα θα κλέψει η παρουσία της Courtney Jane White στο ρόλο της κόρης του δημάρχου. 
Κατά τα άλλα το φινάλε μυρίζει sequel ενώ ενδείκνυται θα έλεγα η θέαση της ταινίας μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι με τις νιφάδες του χιονιού να πέφτουν έξω(χοχοχοχο). Καλά Χριστούγεννα Bloody Fever maniacs!

Σκηνοθεσία: Steven C. Miller
Σενάριο: Jayson Rothwell
Πρωταγωνιστούν: Malcolm Mc Dowell , Jaime King και Courtney Jane White
Κυκλοφόρησε: 2012
Βαθμολογία: 3/5

2 σχόλια:

  1. στην κορη του δημαρχου μωρε?
    στο μελαχρινο με το καρε θα πεσουν που πεθαινει και ωραια χαχα
    καλα χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα E.V.Ωραίο και αυτό που λες αλλά το άλλο ήταν πιστεύω πιο βαρβάτο(έχει καταχωρηθεί και για το tribute horror sexy girl 4 που θα ανεβάσω όταν καλοκαιριάσει λίγο χαχαχα).

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...