Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Jason Vs Leatherface

Η σειρά comic Jason Vs Leatherface κυκλοφόρησε το 1995 και ολοκληρώθηκε σε τρία τεύχη. Η ιστορία είναι δια χειρός Nancy Collins και David Imhoff ενώ το σχεδιασμό τον έκανε ο Jeff Butler και ο Simon Bisley.
H ιστορία του comic ξεκινάει στην εγκαταλελειμμένη πια εδώ και χρόνια Crystal Lake, η οποία μετά τις δολοφονίες που πραγματοποίησε ο Jason Voorhees από θέρετρο αναψυχής έχει γίνει εργοστασιακό πάρκο. Ένα βράδυ κατά τη διάρκειας της μεταφοράς λημμάτων από το βυθό της Crystal Lake σε κάποια άλλη περιοχή, μαζί με τα λήμματα οι εργάτες παίρνουν από το βυθό της λίμνης και τον Jason ο οποίος βρισκόταν φυλακισμένος εκεί. Έτσι ο Jason βρίσκεται να ταξιδεύει μέσα σε ένα τρένο μαζί με τα λήμματα της λίμνης Crystal και μετά από ένα σιδηροδρομικό ατύχημα(για το οποίο φυσικά έχει ευθύνη ο ίδιος καθώς ήταν αυτός που σκότωσε τους μηχανοδηγούς του τρένου) βρίσκεται να περιπλανιέται στα μέρη του Leatherface κάπου στο Texas.
Τη συγκεκριμένη σειρά comic oμολογώ την περίμενα να έχει περισσότερη δράση. Όταν διαβάζεις ότι συναντιούνται δύο από τις μεγαλύτερες μορφές των κινηματογραφικών κατά συρροή δολοφόνων τότε σίγουρα περιμένεις να γίνει το έλα να δεις. Δυστυχώς η δράση είναι περιορισμένη καθώς δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα από τους δημιουργούς στην παρουσίαση της ψυχολογικής κατάστασης των δύο serial killers(περισσότερο του Jason θα συμπλήρωνα) και των ψυχολογικών τραυμάτων που κουβαλάνε. Παρ' όλα αυτά είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Στην τελική μία τέτοια συνάντηση δεν την βλέπεις να συμβαίνει και συχνά.


Σελίδες από το comic

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...