Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Captain Kronos Vampire Hunter




















Ο Captain Kronos εμφανίζεται σε μια περιοχή όπου νεαρές γυναίκες βρίσκουν φρικτό θάνατο.
Το Captain Kronos Vampire Hunter είναι μία από τις πιο κλασικές ταινίες της θρυλικής εταιρείας παραγωγής ταινιών Hammer(Horror Of Dracula, The Curse Of Frankenstein). O Captain Kronos(Horst Janson) γοητευτικός και θαρραλέος αλλά και χτυπημένος από τη μοίρα καθώς αναγκάστηκε να σκοτώσει την ίδια του τη γυναίκα και το παιδί του καθώς είχαν μεταμορφωθεί σε βαμπίρ, είναι εφοδιασμένος με δύο σπαθιά το ένα εκ των οποίων είναι katana παρακαλώ και υπερβολικός όσο πρέπει καθώς μπορεί με μία κίνηση του σπαθιού του να ξαπλώσει κάτω μέχρι και τρεις τύπους που τόλμησαν να μιλήσουν υποτιμητικά για τον αδερφικό του φίλο Dr Marcus. O σύντροφος του σε αυτές τις περιπέτειες Dr Marcus(John Carson), είναι ένας τύπος τρομερά ευφυής αλλά και με μία παραμόρφωση στο σώμα που του έχει κάνει τη ζωή αρκετά δύσκολη. Οι δύο αυτοί τύποι φτάνουν σε μία περιοχή της βρεταννικής υπαίθρου για να αντιμετωπίσουν όπως όλα δείχνουν ένα βαμπίρ το οποίο έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γύρω περιοχών και ιδιαίτερα των νεαρών κοριτσιών που διαμένουν εκεί καθώς απ' ότι φαίνεται τους έχει και μία ιδιαίτερη προτίμηση. Συντροφιά σε αυτή τη μάχη στη συγκεκριμένη περιπέτεια θα είναι και η πανέμορφη Carla(Caroline Munro) η οποία δεν θα διστάσει να αποτελέσει και δόλωμα σε αυτό το κυνήγι μεταξύ του Captain Kronos και του βαμπίρ.  
Ωραία ατμόσφαιρα, πανέμορφες κοπέλες, σκηνές πολλές εκ των οποίων θα τις θυμάστε για καιρό αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του φίλμ. Ηammerια με τα όλα της θα έλεγα...

Σκηνοθεσία: Brian Clemens
Σενάριο: Brian Clemens
Πρωταγωνιστούν: Horst Janson, John Carson και Caroline Munro
Κυκλοφόρησε: 1974
Βαθμολογία: 4/5


2 σχόλια:

  1. Κάπτεν Κρόνος...Κυνηγός Βρυκολάκων. Το βλέπεις στο Τηλεθεατή να το παίζει στις 3.00 το βράδι το Seven X και κανονίζεις να μείνεις ξύπνιος! Τόσο απλά. Χαμεριά και τα μυαλά στα μπλέντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...