Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

The Lords Of Salem Φωτογραφίες



















Ο Rob Zombie(House Of 1000 Corpses) στο επίσημο site του ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το καινούργιο του δημιούργημα The Lords Of Salem. H ταινία όπως μας ενημερώνει ο ίδιος έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η υπόθεση της τώρα έχει να κάνει με την επιστροφή στην εποχή μας των μαγισσών του Salem. Πρωταγωνιστές στο φίλμ είναι ο Udo Kier, η Sheri Moon Zombie και η Meg Foster. 






































7 σχόλια:

  1. Πάρτε και το ομώνυμο τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=vV0NoICl7cE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτες μονο?εχουν κυκλοφορησει πολλες στο ιντερνετ,η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτοδιαβασα την ιστορια ξενερωσα,μου φανηκε κοτσανα,συν οτι περιμενα να κανει ταινια το tyrannosaurus rex με τα γαματα ποστερ που ειχαν κυκλοφορησει,αλλα απο καποιες αλλες φωτο που ειδα και απο καποιες λεπτομερειες παραπανω που εμαθα για την ταινια νομιζω θα ειναι γαματη.τι γινεται με το The cabin?τοσες εχουν βγει σε τορρεντς αυτο ακομα φφφφφ.
    υ.γ. δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στην σελιδα σου στο φεησμπουκ εχεις απενεργοποιησει ..κατι..και δεν μπορουν να σου ποσταρουν κατι στον τοιχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλα τις χθεσινές που ανέβασε ο κύριος ζόμπι.Τις υπόλοιπες θα τις έχετε δει.Το cabin γάμησε τα πολύ έχει αργήσει και πολύ φοβάμαι όταν κυκλοφορήσει θα είναι και καμιά μαλακία και θα ξενερώσω τελείως.
      Αν και είμαι τελείως άσχετος με το φατσοβιβλίο καλό δεν είναι αυτό να μην μπορεί να ανεβάσει ο καθένας ότι θέλει;

      Διαγραφή
    2. ασε κ γω το φοβαμαι αυτο,κ μπορει στο εξωτερικο οι κριτικες να ειναι γαματες αλλα απο ελλαδα σχεδον ολες ειναι πολυ αρνητικες.
      δεν ξερω αποψεις ειναι αυτες,συνηθως δεν τα εχουν κλειδωμενα,απλα ειχα παει να σου ποσταρω ενα τρεηλερ και το καταλαβα,επειδη κ γω παθαινω διαφορα με το φεησμπουκ και με ενημερωνουν αλλοι (δυστυχως αλλαζει λειτουργιες χωρις να ενημερωνει) ειπα μηπως δεν το ηξερες.

      Διαγραφή
    3. Πέφτει και πολύ κράξιμο στον Προμηθέα απ'ότι βλέπω.Ειδικά όσοι περίμεναν ότι θα έβλεπαν πολύ φάση με Alien ρίχνουν το μεγαλύτερο κράξιμο.Το trailer που λες δώσε λινκ εδώ πέρα φίλε Ε.V.

      Διαγραφή
  3. rob zombie paraithsou....
    k apthn filmikh k apthn mousikh viomhxania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...