Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Humanoids From The Deep

Ψαροχώρι δέχεται επίθεση από μεταλλαγμένα πλάσματα που έρχονται από τη θάλασσα.
Το Humanoids From The Deep ή αλλιώς Monster είναι μία cult sci-fi horror ταινία της δεκαετίας του '80 με το μενού να περιέχει κάτι βατραχομούρικα πλάσματα, ακρωτηριασμένα πτώματα, βιασμό νεαρής κορασίδος από τα προανεφερθέντα βατραχομούρικα πλάσματα, κανά δυο γυμνές σκηνές, κυνηγητό, πιστολίδι, ξύλο, έναν Iνδιάνο που την έχει δεί Chuck Norris, μία σκηνή βγαλμένη από το Alien και ένα οικολογικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και για το πόσο κακό κάνει η επέμβαση του ανθρώπου σε αυτό. Χορταστικότατο θα έλεγα.

Σκηνοθεσία: Barbara Peeters
Σενάριο: Frank Arnold, Martin B. Cohen και William Martin
Πρωταγωνιστούν: Douq Mc Clure, Ann Turkel και Vic Morrow
Κυκλοφόρησε: 1980
Βαθμολογία: 4/5

20 σχόλια:

  1. Mε Vic Morrow πριν αποκεφαλιστεί στα γυρίσματα του Twilight Zone The Movie...Χα! Δεν νομίζω να το χω δει αλλά το εξώφυλλο ήταν ίδιο και στα γκρικ βιντεοκλουμπς. Θα τσεκαριστεί σε ειδική dont go in the water night.

    Kαι επειδή είμαι σε κέφια, χαρίζει το κατάστημα...Το Sharktopus της Asylum δεν είναι η πρώτη ταινία που μπλέκει γενετικά καρχαρία με χταπόδι για να γίνει μέγκα μπάχαλο!

    Το 1984 τα ιταλικά κεφάλαια μετά την επιτυχία των Jaws, Piranha κτλ...έκαναν αυτό...http://www.deathwishindustries.com/home/What%20Is%20Best/Best%20Killer%20Fish%20Movies/Devilfish.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε στο προγραμματισμό και το ιταλικό.Thanks.Όσο για την Asylum έχει βγάλει μεγάλες cultίλες.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να αναφέρω από τα πρόσφατα έλεγε πολύ το ιαπωνικό The Host.

      Διαγραφή
    3. Δεν το χω δει ποτέ. Έψαξα στο νετ και την άφισα την έχω ξαναδει ομως. Στη λίστα για την dont go in the water βραδιά. Η οποία μάλλον θα γίνει διπλή βραδιά ή θα καταλήξει και εβδομάδα, έτσι όπως πάμε χα!.

      Διαγραφή
  2. Είδα από Asylum το καινούργιο της δημιούργημα Nazis At The Center Of The Earth.Καλά μιλάμε για έπος.Έχει μέσα από κοίλη γη και Βριλ μέχρι τον Χίτλερ σε φάση Robocop.Το σενάριο απλά γαμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν ειχα δει τον τιτλο και το ποστερ μου ειχε φανει γαματο αλλα το τρεηλερ...μου φανηκε γαμα κατηγοριας,αξιζει?

      Διαγραφή
    2. Είναι ταινία που θα θεωρείται μετά από κάποια χρόνια μεγάλη cultιλα.Η παραγωγή είναι μέτρια με εφέ που φαίνονται πως είναι κατευθείαν από υπολογιστή αλλά εμένα μου άρεσε.Βέβαια όταν κάθεσαι να δείς ταινία της Asylum εντάξει είσαι υποψιασμένος για το τι θα δείς.Για μένα δές το μόνο και μόνο για το σενάριο της.Δεν νομίζω να το βρείς αλλού τέτοιο σενάριο.

      Διαγραφή
    3. εψαχνα το τρεηλερ προσφατα να αποφασισω αν θα το κατεβασω και επεσα πανω σε αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc&feature=related iron sky λεγεται,απο το τρεηλερ φαινεται ακριβως το ιδιο απλα μεγαλοπαραγωγη.
      δυστηχως δεν το βρισκω ακομα σε τορεντς.

      Διαγραφή
    4. Καλό φαίνεται. Παίζει και ο Udo Kier γαμάτος.

      Διαγραφή
    5. το ειδα το nazis,οπως τα ειπες ειναι.δεν εχω δει τα lake placid,sand 2headed shark attack κλπ γιατι αυτο που με χαλαει πιο πολυ ειναι τα φτηνα cgi,χιλιες φορες φτηνες πλαστικες κουκλες παρα τα κομπιουτεριστικα.

      Διαγραφή
  3. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα ρίξτε και μία ματιά στο Sand Sharks.Αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν το κόλλημα με ταινίες τέτοιου είδους συνεχίζεται.Μόλις είδα το 2-Headed Shark Attack με Carmen Electra και Brooke Hogan.Ένας δικέφαλος καρχαρίας έχει βγει για μεζέ και κυνηγάει γκρούπ εφήβων.Οι γκόμενες του γκρουπ τριγυρνάνε σε όλη τη διάρκεια της ταινίας με μπικίνι ενώ η Carmen Electra μας χαρίζει ένα μίνι αφιέρωμα με πλάνα του κορμιού της να κάνει ηλιοθεραπεία.Κατά τα άλλα η δράση είναι αρκετά καλή τα εφέ ικανοποιητικά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα το φιλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oχι ρε μαλάκες με κάψατε...με το Iron Sky και δεν το βρίσκω πουθενά γαμώτο το φέλεκι μου γαμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχει βγει ακομα σνεηκ,νομιζω τωρα θα βγει στους κινηματογραφους στην αμερικη

      Διαγραφή
  6. Μάγκες το torrent του iron sky ήδη κυκλοφόρησε.Βουρ λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με προλαβες!το ειδα χθες και ηθελα να ποσταρω σχολιο αλλα δεν θυμομουν δε πιο ποστ ειχαμε την κουβεντα.
      προσοχη ομως εγω μονο ενα τορεντ αξιολογο βρηκα ολα τα αλλα ειναι cam rip.
      καλο τελικα το ταινιακι,εχει μερικες πολυ καλες στιγμες.

      Διαγραφή
    2. Για την ποιότητα των torrent ας διαβάζουν τα σχόλια θα συμβούλευα.Τουλάχιστον εμένα με έχουν γλιτώσει από το να κατεβάσω μαλακίες.
      Όσο για την ταινία καλή ήταν με ωραία εφέ και μερικές στιγμές με πολύ γέλιο.Παρ΄όλα αυτά νομίζω ότι το Nazis At The Center Of The Earth ήταν λίγο καλύτερο.Βέβαια ίσως να με επηρεάζει και το γεγονός ότι το είδα πρώτο.

      Διαγραφή
    3. εχεις δικιο...καλυτερη παραγωγη το αηρον σκαη αλλα κατι ελειπε θα ηθελα να το τραβηξουν λιγο ακομα το θεμα κατι που εκανε το νατσις ατ δη σεντερ.

      Διαγραφή
    4. Το Nazis At The Center Of The Earth πήρε την όλη φάση πιο σοβαρά θα έλεγα.Ακόμα και όταν έδειχνε τον Χίτλερ σαν ρομπότ να κυνηγάει να σκοτώσει τους επιστήμονες το οποίο αν και είναι γελοίο από τη φύση του εκείνοι το γύρισαν σαν να έβλεπες μία φυσιολογική σκηνή με τον Robocop για παράδειγμα να κυνηγάει να σκοτώσει τους κακούς.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...