Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ένας Χρόνος Bloody Fever

Ήταν τρείς Μαρτίου του 2011. Mόλις είχα δεί το My Bloody Valentine. Καλή ταινία. Όμως πια δεν είχα να κάνω τίποτα. Ήδη είχα αρχίσει να βαριέμαι και τότε μου έσκασε η ιδέα στο μυαλό μου κοιτώντας αποχαυνωμένος την οθόνη του υπολογιστή μου. Ρε φίλε τόσα blogs υπάρχουν δεν φτιάχνεις και εσύ ένα. Κάθεσαι που κάθεσαι λόγω ανεργίας φτιάξε ένα blog για να περνάς την ώρα σου. Το είδος της θεματολογίας του blog δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Ένα blog αφιερωμένο στις ταινίες τρόμου και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το τρομακτικό. Ναι…αυτό ήταν. Έκανα εγγραφή στο blogger αλλά κολλάω, έπρεπε να βρώ ένα όνομα για το blog μου. Μμμμμ θα πρέπει να έχει σχέση με αίμα σκέφτηκα μιας που αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των ταινιών τρόμου ναι….. το βρήκα, Bloody Fever. Ωραίο όνομα είπα από μέσα μου. Έφτιαξα στα γρήγορα μία σελίδα στο blogger, ένα πρόχειρο πρότυπο και σε λίγη ώρα η πρώτη μου ανάρτηση ήταν ήδη δημοσιευμένη. Κάπως έτσι ξεκίνησε το Bloody Fever. Ένα προϊόν βαρεμάρας από τις ατελείωτες ώρες του δεν ξέρω τι να κάνω λόγω ανεργίας χρόνου και της αγάπης μου για τις ταινίες τρόμου.
Μέσα σε αυτό το χρόνο το Bloody Fever μεγάλωσε. Απέκτησε κοινό, φίλους, παιδιά τα οποία δεν έχω δεί ποτέ από κοντά και όμως μέσα από την κουβεντούλα μας στο blog νιώθω σαν να τα γνωρίζω χρόνια. Το να φτιάξεις ένα blog πάνω απ’ όλα ικανοποιεί τη δικιά σου κάβλα, να φτιάξεις κάτι μέσω του οποίου να εκφράζεσαι εσύ. Όταν αυτό όμως βρίσκει και μία κάποια απήχηση τότε η ικανοποίηση είναι διπλή. Έτσι όταν έβλεπα κόσμο να επισκέπτεται το blog και να αφήνουν κάποιο σχόλιο ή να γίνονται μέλη του blog δεν θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενος που αυτό που κάνω βρίσκει ανταπόκριση. Στη συνέχεια ήρθε η ικανοποίηση από την εισαγωγή των κριτικών των ταινιών που κάνω στο IMDb και πρίν λίγο καιρό η αποστολή ενός e-mail από έναν παραγωγό ταινιών μικρού μήκους από τον Καναδά για να παρακολουθήσω την καινούργια του παραγωγή μέσω ενός link που μου έστειλε.
Τo Bloody Fever να ξέρετε βασίζεται στη πόρωση με το όλο σκηνικό. Αν ποτέ αυτή η πόρωση χαθεί τότε και το εν λόγω blog θα πάει στο διάολο. Όλα όσα ανέφερα απλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Ούτε με έπιασαν τα υπαρξιακά μου ούτε την ψώνισα ξαφνικά και την είδα ότι έχω κανά blog το οποίο γαμάει και δέρνει. Μια μαλακία και μισή είναι με ορθογραφικά λάθη, με κείμενα στα οποία πολλές φορές η σύνταξη έχει πάει περίπατο και με ένα σχεδιασμό που μπορεί να χαρακτηριστεί απλά μέτριος(αν εξαιρέσεις τα κολάζ που έχω βάλει κατά καιρούς που είναι πραγματικά για τον πούτσο). Όμως αυτή τη μαλακία τη γουστάρω τρελά! Τεσπά…άντε καλή συνέχεια να έχουμε και συνεχίστε να βλέπετε θρίλερ. Εξάλλου όπως είχα γράψει μια φορά κάπου, η ζωή μας ένα θρίλερ είναι…

Υ.Γ. 1 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο φίλο Γιώργο που στέλνει και εκείνος τις δικές του κριτικές ταινιών για το blog.
Υ.Γ. 2 Ρε αγόρια τα Tribute To Horror Girls είναι μακράν πρώτα σε επισκεψιμότητα. Γκομενάκια θέλετε πουλάκια μου…ένα τσοντομπλόγκ έπρεπε να φτιάξω τελικά χαχαχαχα.
Υ.Γ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BLOODY FEVER!!!!!!!!

9 σχόλια:

  1. Φώτη ξέρεις πόσο γουστάρω αυτή την ιντερνετική γωνιά οπότε δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες και λόγια. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Για μένα έχεις μακράν το καλύτερο μπλογκ για το είδος και είμαι τυχερός που σε έπιασα από τις αρχές. Keep up the good work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά στο Blog! Να τα εκατοστήσει και πάντα με τρομακτικές αναρτήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xronia polla filoooooooooooossssssssssssssss......ante kai eis anwtera gamw tin poutana mou.... me suginises paliomalaka!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήδη οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει με Ιταλικό City Of The Living Dead και θα συνεχιστούν με Return Of The Living Dead(τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα άκου τίτλο).Ενδιάμεσα πάρτε και μία μουσικούλα όμως http://www.youtube.com/watch?v=40sGruiDcbo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια πολλα λοιπον στο μπλογκ!
    συμφωνω με τον σνεηκ και σου ευχομαι να βρεις και δουλεια αν δεν εχεις βρει ακομα,
    και γω αρχισα να ασχολουμαι με το μπλογκερ λογω ανεργιας.
    οι ac/dc ηταν η τελευταια συναυλια που εχω παει.
    και ενα χαπι μπερθντεη σονγκ που ταιριαζει γαντι στο μπλαντη φηβερ.
    http://www.youtube.com/watch?v=_xtbUl-vdVM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμάτο το βιντεάκι E.V ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...