Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Best Horror Comedy





















Η ψηφοφορία για την καλύτερη κωμωδία τρόμου εξελίχθηκε σε ντέρμπι μεταξύ του Shaun Of The Dead και του Zombieland. Τελικά, μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε με διαφορά μόλις τρειών ψήφων το Shaun Of The Dead (ναι Shaun και Ed κερδίσατε!) το οποίο πήρε συνολικά 22 ψήφους. Το Zombieland(το οποίο στήριξα με τη ψήφο μου) πήρε τελικά 19 ψήφους ενώ το Tucker & Dale Vs Evil πήρε 8 ψήφους όσο και η επιλογή άλλο. Παταγώδης αποτυχία για το Fido το οποίο πήρε μόλις μία ψήφο(κρίμα και είναι συμπαθητική ταινία). Όσοι ψήφισαν άλλο αν θέλουν μπορούν να γράψουν στο σχόλιο και ποια ταινία τελικά πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη κωμωδία τρόμου. 

7 σχόλια:

  1. Πάλι δεν θυμάμαι τι ψήφισα...αλλά μάλλον ήταν το Shaun. Δικαίως πάντως γιατί Pegg/Frost γαμούν και δέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Shaun είχες ψηφίσει.Ιδού και η επιβεβαίωση http://bloodyfever.blogspot.com/2012/01/john-dies-at-end-trailer-poster.html

      Διαγραφή
  2. κλαπ κλαπ κλαπ!
    τωρα που κερδισε λεω να την ξαναδω και να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια.
    αυτοι οι 2 τυποι παιζουν και σε μια αλλη κωμωδια (δεν θυμαμαι πως λεγεται,αλλα θα ξερει ο σνεηκ μαλλον) που ειναι μπατσοι σε ενα χωριο και ψαχνουν να βρουν εναν δολοφονο.
    ωραιο εργακι κ αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O γεμάτος έπαιζε και στο attack the block.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hot Fuzz. Από τις πιο έξυπνες κωμωδίες επάνω στο action genre. Φυσικά μαζί με το Last Action Hero. Δεν ξεχωρίζω καμία παρά τις διαφορές τους στο χιούμορ.

    Eπίσης γαμάτο με αυτούς τους δύο είναι και το Paul με τον εξωγήινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα και το Deadheads αλλά αν εξαιρέσεις κανά δυο σκηνές που είχαν γέλιο το υπόλοιπο δεν έλεγε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ειδα κ γω το ντεντεχεντς,ενω ξεκινησε καλα με το ζορι το τελειωσα,πολθ βαρετο και παιδικο,το aaah!zombies!! ηταν πολυ καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...