Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Bump

To Bump είναι ένα horror comic που κυκλοφόρησε το 2007, με την υπογραφή του δημιουργού Mark Kidwell. Το comic κυκλοφόρησε από την εταιρεία Fangoria Comics και η ιστορία του ολοκληρώθηκε σε τέσσερα τεύχη.
H υπόθεση τώρα του Bump έχει να κάνει με την ιστορία του serial killer Edgar Dill. O Edgar Dill είχε σκορπίσει τον τρόμο με τις δολοφονίες γυναικών που διέπραττε. Ο εν λόγω serial killer όχι μόνο σκότωνε αθώες και ανυποψίαστες γυναίκες αλλά εν συνεχεία χρησιμοποιούσε μέλη του σώματος των θυμάτων του για να φτιάξει ξύλινες κούκλες. Συνεργός στην όλη του δράση ήταν η μητέρα του. Στην αρχή του comic παρακολουθούμε την έφοδο που κάνει ο τοπικός σερίφης μαζί με τους άντρες του στη φάρμα που κατοικεί ο serial killer και εν συνεχεία παρακολουθούμε την εξόντωση του Edgar Dill και της μητέρας του. Μετά από τριάντα χρόνια όμως ο τρόμος θα επιστρέψει...
Το εν λόγω horror comic μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Για την ακρίβεια το ρούφηξα, καθώς διάβασα και τα τέσσερα τεύχη σε λιγότερο από δυο ωρίτσες. O Edgar Dill είναι ένας κλασικός ψυχοπαθής δολοφόνος ενώ η μαμά-συνεργός αν και δεν εμφανίζεται πολύ είναι τέλεια στο ρόλο του προστάτη του ¨αγοριού¨ της. Πολύ gore καταστάσεις, λίγο sex και κάτι ξύλινες κούκλες βγαλμένες από την κόλαση σίγουρα θα σας κρατήσουν πολύ καλή συντροφιά.


Σελίδες από το comic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...