Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Shrooms



Παρέα εφήβων επισκέπτονται την Ιρλανδία με σκοπό να κατασκηνώσουν στην εξοχή της και να δοκιμάσουν τα ¨μαγικά¨ μανιτάρια της. Δυστυχώς όμως για αυτούς η διαμονή τους εκεί δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελαν καθώς ο τρόμος θα διαδεχθεί την ξενοιασιά και η αγωνία για την επιβίωση την αναζήτηση μίας άλλης πραγματικότητας.
Το θριλεράκι αυτό είναι μία φιλότιμη προσπάθεια του Ιρλανδού σκηνοθέτη Paddy Breathnach καθώς ξεφεύγει λίγο από τα τετριμμένα των ταινιών θρίλερ κάνοντας μας να περάσουμε ευχάριστα τη μιάμιση ώρα περίπου που διαρκεί η ταινία. Το φίλμ είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην ύπαιθρο της Ιρλανδίας. Περιέχει μερικές καλές σκηνές ¨δράσης¨ ενώ στο τέλος υπάρχει και μία ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στην όλη υπόθεση. Την ταινία αυτή θα τη βρούν σίγουρα ενδιαφέρουσα οι οπαδοί των θρίλερ αλλά και οι οπαδοί των ψυχεδελικών ουσιών(ίσως να τους θυμήσει και προσωπικές τους εμπειρίες τώρα που το σκέφτομαι) οπότε δείτε τη.

Σκηνοθεσία: Paddy Breathnach
Σενάριο: Pearse Elliott
Πρωταγωνιστούν: Lindsey Haun, Jack Huston και Max Kasch
Kυκλοφόρησε: 2007
Βαθμολογία: 3/5

6 σχόλια:

  1. Aρκετά καλό.

    Συγχαρητηρια για το blog αδερφέ. Σε πρόσθεσα ήδη στα ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Σε πρόσθεσα και εγώ στα δικά μου ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σουπερ το blog φιλε σαν λατρης του ειδους και γω αλλωστε.Προταση μου ενα αφιερωμα στον Dario Argento και τις καλυτερες ταινιες του!Ειναι must πιστευω για αυτη την σελιδα:)σε προσθεσα και στα φιλικα ιστολογια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ φίλε στο μέλλον κάτι θα γίνει και για τον Dario Argento.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Argento και ξερό ψωμί. O άνθρωπος που πραγματικά δημιούργησε σχολή και επηρέασε τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει ταινία.

    Deep Red, Cat'o Nine Tails, The Bird With the Crystal Plumage, Four Flies on A grey velvet, Suspiria, Inferno, Phenomena, Tenebrae, Trauma, Sleepless κ.α Απο πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oπως ακριβως τα λεει ο φιλος Snake απο πανω!Αξεπεραστος,πρωτοπορος και μοναδικος.Ολες οι ταινιες του ειναι ΠΡΟΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...