Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Tucker & Dale Vs Evil



Κολλεγιόπαιδα συναντούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους στο δάσος τους επαρχιώτες Tucker και Dale. Μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις θα μας οδηγήσουν σε ένα λουτρό αίματος και τους δύο συμπαθείς μας βλάχους να θεωρούνται σαν δύο από τους πιο αιμοδιψείς serial killers που είδαμε ποτέ.
Η ταινία αυτή καταπιάνεται και πραγματικά ξεφτιλίζει όλα τα κλισέ που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ταινίες που έχουν να κάνουν με serial killer. Δύο απλοί άνθρωποι(o Tyler Labine δίνει ρέστα στον ρόλο του Dale) που απλά θέλουν να περάσουν λίγες μέρες ψαρεύοντας καταλήγουν να θεωρούνται δολοφόνοι λόγω κάποιων παιδιών που έχουν επηρεαστεί προφανώς από τις πολλές ταινίες τρόμου που έχουν παρακολουθήσει. Ακούσιοι θάνατοι,αίμα με το κιλό και μερικές σκηνές που θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά την μιάμιση ώρα περίπου που διαρκεί η ταινία. Εγώ πάντως ακόμα γελάω.

Σκηνοθεσία: Eli Craig
Σενάριο: Morgan Jurgenson, Eli Craig
Πρωταγωνιστούν: Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden, Jesse Moss, Travis Nelson, Philip Granger, Alex Arsenault

Κυκλοφόρησε: 2010
Βαθμολογία: 4/5

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει απλά μία από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων στο είδος του comedy/horror. Τόσο φρέσκια και πρωτότυπη που καταφέρνει να παίξει πολύ έξυπνα με τα στερεότυπα παρόμοιων ταινιών! 5/5 για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...