Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

My Bloody Valentine

Νεαρός επιστρέφει στην γενέτειρα του για να πουλήσει ορυχείο ιδιοκτησίας του(τον τυχερό) εν μέσω κατηγοριών των κατοίκων για υπευθυνότητα σχετικά με αιματοκύλισμα που έγινε στο ορυχείο του πριν κάποια χρόνια.Με την άφιξη του όμως ένα νέο αιματοκύλισμα είναι στα σκαριά.
Η ταινία θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του splatter.Αρκετές σφαγές με μία αξίνα να είναι το βασικό μέσο δολοφονίας.Η ταινία κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το φινάλε χωρίς να προκαλεί χασμουρητά από το συνεχές σφαξίδι ενώ στο τέλος υπάρχει και μία κάποια ανατροπή. Αποκορύφωμα της ταινίας η εξαίσια σκηνή νεαρής κορασίδας που προσπαθεί γυμνή(ω ναι) να σωθεί από τον δολοφόνο.(δεν την γλιτώνει τελικά η κακομοίρα άξιος όμως ο μισθός της).


Σκηνοθεσία: Patrick Lussier
Σενάριο: Todd Farmer και Zane Smith
Πρωταγωνιστούν: Jensen Ackles,Jaime King και Kerr Smith
Κυκλοφόρησε: 2009
Bαθμολογία: 3/5

2 σχόλια:

  1. γαμω τα εργακια,απο τις λιγες περιπτωσεις ριμεηκ που μου αρεσε το ιδιο ισως και περισσοτερο απο το πρωτο,με καποιες εξυπνες αλλαγες ωστε να κραταει σε αγωνια και καποιον που εχει δει το παλιο,επισης παιζει και ο συμπαθητικος αδερφος απο το σουπερ νατσουραλ,αυτος που πινει μπυρες και τρωει μπεργκερ δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους καποιος που του αρεσε η ταινια.Εγω ειχα μινει καγκελο αν και δεν ηταν τρομακτικη ειχε ανατροπες!Σε κρατουσε σε αγωνια συνεχεια και λογο του supernatural τον αδερφο οπως λες τον ειχα βγαλει καθαρο απο την αρχη που να ηξερα.Μονο δυο σκηνες δεν μου αρεσαν αυτη με την γυμνη(μια ρομπιτσα μονο) και εκει που ''σκοτωνουν'' τον κακο το εκαναν σε αρφη κινιση και ακουγοταν και ο ηχος απο την κραυγη του φονια σε αργη κινιση και τελως παντως δεν μου αρεσε αυτο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...