Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Layers Of FearΜετά από καιρό επιστρέφω με μία ανάρτηση σχετική με ένα horror game που έπεσε στα χέρια μου και το οποίο με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.
Το Layers Of Fear είναι ένα early access horror game, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Για την ακρίβεια αν κατάλαβα καλά του λείπουν οι δύο τελευταίες αποστολές. Οι δημιουργοί του κυκλοφόρησαν το παιχνίδι μισοτελειωμένο γιατί προφανώς τους τελείωσαν τα λεφτά και έτσι σου λένε θα μαζέψουμε το χρήμα που χρειάζεται, για να το ολοκληρώσουμε τελικά(το παιχνίδι κοστίζει 9.99€).  Η υπόθεση του Layers Of Fear  έχει να κάνει με την εξερεύνηση της έπαυλης ενός ζωγράφου ο οποίος από τα ευρήματα που βρίσκουμε φαίνεται να είναι πολύ ψυχάκιας. Γυρνώντας στην έπαυλη μαζεύουμε διάφορα σύνεργα ζωγραφικής (π.χ καμβά από ανθρώπινο δέρμα) τα οποία θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε το τελευταίο του έργο.
Το Layers Of Fear το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε horror fan ακόμα και σε αυτούς οι οποίοι είναι άσχετοι από video παιχνίδια. Ο χειρισμός του είναι απλός ενώ ο τρόμος που θα σου προσφέρει εξαιρετικός. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, με ωραία γραφικά και ήχο να το συνοδεύουν. Αυτά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...