Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

To Trailer Της Νέας Ταινίας Του Μ.Night Shyamalan, The Visit



















To trailer της νέας ταινίας του Μ.Night Shyamalan(σενάριο και σκηνοθεσία) είναι εδώ. Το Τhe Visit είναι ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι  Kathryn HahnPeter McRobbie και Ed Oxenbould. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2015.


2 σχόλια:

  1. Πω πω, από το τρέιλερ κατάφερε να με εκνευρίσει (δεν τον μπορώ καθόλου τον Σιάμαλαν), κλισέ και τζαμπ σκερς, μία γιαγιά με άνοια και PG13. Συνήθως στις ταινίες τρόμου / θρίλερ, η πρώτη μισή ώρα είναι βαρετή. Ο Σιάμαλαν έχει καταφέρει το ακριβώς αντίθετο στις ταινίες του, η πρώτη μισή ώρα είναι ενδιαφέρον και το όλο το υπόλοιπο είναι βαρετό. Δημιουργεί ωραία την ατμόσφαιρα και το μυστήριο αλλά μόλις αρχίζει η δράση και καταλαβαίνεις τι γίνεται ξενερώνεις γιατί η δράση είναι παιδική εώς αστεία και η εξήγηση απογοητευτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχεις άδικο ότι ξεκινάει ωραία αλλά μετά η εξήγηση που δίνει είναι ίσως κάπως παιδική.Αλλά να σου πω σε κάποιες ταινίες που γενικά ξενέρωσαν κόσμο εμένα δεν με χάλασε αυτή του η εξήγηση.Το Happening για παράδειγμα χάλασε σχεδόν όποιον το είδε.Εμένα δεν με χάλασε.Δεν ήταν ταινιάρα αλλά βλεπόταν.Ίσως λόγω της έκτης αίσθησης περιμένει ο κόσμος να δει κάτι αντίστοιχο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...