Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Νέες Πληροφορίες Για Το Καινούργιο Friday The 13th



















Ο παραγωγός Brad Fuller μίλησε για τη συνέχεια του Friday The 13th, είπε χαρακτηριστικά:
"One of my favorite things to do as a fan of the Friday the 13th franchise, which now has 12 entires, including the 2003 Freddy vs Jason, is to talk with friends and fans about the mythology behind Jason Voorhees. We know he drowned at Camp Crystal Lake. We know he somehow came back to avenge his mother’s death. We also know that he somehow aged tremendous through the first and second film. Us fans know this was a product of rushed sequels – Friday the 13th was the Saw and Paranormal Activity of the 1980′s – and that there is no clear answer (other than he becomes a Frankenstein monster in Jason Lives). But that doesn’t mean we haven’t thought about it (check out my epic April Fool’s Day joke in which I explore the idea of an older Jason Voorhees, who is actually Jason Jr.’s father.)".


Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας David Bruckner(V/H/S) είχε αναφέρει παλιότερα στον Brad Fuller ότι ο κόσμος θέλει να καταλάβει πως γίνεται ο Jason να επανέρχεται σε κάθε του ταινία από τον κόσμο των νεκρών όπως επίσης θα ήθελαν να καταλάβουν και τα περίεργα που συμβαίνουν στο κάθε φιλμ.
Όλα αυτά που αναφέραμε είναι μέχρι στιγμής σκέψεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο για το που ακριβώς θα κινηθεί η ταινία. Για αυτά που μέχρι στιγμής μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι η ιδέα η ταινία να είναι found footage έχει αρχίσει να απομακρύνεται, ότι το σκηνικό θα εξελίσσεται και πάλι στην Crystal Lake και τέλος ότι το καινούργιο πόνημα της σειράς μάλλον θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του καλοκαιριού(τι το καλύτερο από θερινό cinema, παγωμένη μπυρίτσα και τον Jason στη μεγάλη οθόνη).

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ξερω γω, αν προσπαθησουν να εξηγησουν τα πως, που και γιατι του Τζέισον, του δώσουν και πατερα...εδω μου ειχε κακοφανει στο τελευταιο που του ειχαν δωσει σπιτι. Νιμιζω το μυστηριο και το ανεξηγητο ειναι μερος της γοητειας.

      Διαγραφή
    2. δεν ξέρω είμαι κάπου στη μέση.Θα φανεί από το αποτέλεσμα.Πάντως το καλό είναι ότι αποφύγαμε κατά πάσα πιθανότητα το found footage.Jason σε found footage δεν λέει.
      Έχεις δει το the watermen;

      Διαγραφή
    3. Οντως, αφου αποφυγαμε το φιφιο παλι καλα. Το γουοτερμεν το εχω δει πριν κανα δυο χρονια και δεν το θυμαμαι καθολου, κακο αυτο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...