Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πότε Κυκλοφορούν Το Friday The 13th, The Ring 3 Και The Paranormal Activity: The Ghost Dimension





















H Paramount ανακοίνωσε τις τελικές(;) ημερομηνίες κυκλοφορίας του καινούργιου Friday The 13th(ο Jason επιστρέφει!!!!!!!), του The Ring 3 και του Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Λοιπόν έχουμε και λέμε, ο Jason επιστρέφει στις 13 Μαΐου του 2016, το The Ring 3 στις 13 Νοεμβρίου του 2015 και το Paranormal Activity: The Ghost Dimension στις 23 Οκτωβρίου του 2015. 
Μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρω για τις ταινίες είναι ότι στο Friday The 13th σκηνοθέτη θα έχουμε τον David Bruckner(στο V/H/S είχε σκηνοθετήσει την ιστορία Amateur Night).

6 σχόλια:

  1. o Jason επιστρέφει ΥΕΑΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα επιστρέφει; γιατί είχα διαβάσει ότι θα είναι ριμπούτ του πρώτου Friday, και ότι μάλλον δεν θα υπάρχει Jason. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην είναι Found Footage που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να σου πω δεν βγάζω άκρη.Παντού γράφουν Jason returns.Αν είναι τελικά reboot όπως έχει και αυτό ακουστεί τι το γράφουν.To imdb γράφει The return of the legendary mass murderer Jason Voorhees in the new Friday the 13th.
      Εγώ πιστεύω ότι ούτε και οι παραγωγοί ξέρουν τι θα κάνουν ακόμα.Περιμένουμε να δούμε εξάλλου αργεί ακόμα.Πάντως δεν θέλω να είναι found footage αν και είμαι fan του είδους.

      Διαγραφή
  3. Άντε μπράβο! Τζέισον ρε κουφάλες!

    (Snake Plissken)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...