Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Painkiller



















Δύο επιστήμονες στην προσπάθεια τους για εξεύρεση φαρμάκου για την αντιμετώπιση του ψυχολογικού και όχι μόνο πόνου στον άνθρωπο φτάνουν σε μία ανακάλυψη με τρομερές συνέπειες για την ίδια τους τη ζωή.
Δεύτερη ταινία του Jeremiah Kipp που έχω την τιμή να παρουσιάζω στο site μετά από το The Days God Slept. Το Painkiller αποτελεί μία ταινία φόρο τιμής στο πόνο, είτε αυτός είναι ψυχολογικός είτε σωματικός. Καθ' όλη τη διάρκεια του φιλμ υπάρχει έντονη μία σαδομαζοχιστική ατμόσφαιρα. Ο πόνος αυτή τη φορά δεν είναι απλά ένα τυχαίο αποτέλεσμα ή μία βιτσιόζικη επιλογή αλλά ένα απαραίτητο συστατικό επιβίωσης. Οι επιστήμονες που αρχικά προσπαθούσαν να τον εξαφανίσουν τώρα πια τον ποθούν και τον έχουν ανάγκη.
Η ηθοποιός Kelly Rae LeGault στο ρόλο της μίας εκ των επιστημόνων μας χαρίζει μία εξαίρετη ερμηνεία η οποία δένει υπέροχα με τις καλογυρισμένες όσο και σοκαριστικές σε κάποια σημεία σκηνές του φιλμ. To σενάριο της ταινίας το υπογράφει ο Jerry Janda, ο οποίος παίζει και το ρόλο ενός σαδομαζοχιστή δολοφόνου.
Τελικό συμπέρασμα... από τα καλύτερα short horror films που έχω δει.

Σκηνοθεσία: Jeremiah Kipp
Σενάριο: Jerry Janda
Πρωταγωνιστούν: Kelly Rae LeGault, Thomas Mendolia και Jerry Janda
Κυκλοφόρησε: 2014
Βαθμολογία: 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...