Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

The Strain Νέα Σειρά Από Τον Guillermo del Toro











Νέα σειρά δια χειρός Guillermo del Toro ονόματι The Strain. Η σειρά αποτελεί μεταφορά στη μικρή οθόνη του πρώτου βιβλίου μίας τριλογίας του Guillermo del Toro και Chuck Hogan(το δεύτερο βιβλίο έχει την ονομασία Τhe Fall και το τρίτο The Night Eternal). Παραγωγός στη σειρά είναι ο γνωστός μας από τη σειρά Lost, Carlton Cuse. Η σειρά τώρα είναι ένα horror δημιούργημα το οποίο μετά και από την παρακολούθηση του πρώτου επεισοδίου(το οποίο ήταν αρκετά ενδιαφέρον) αφορά πλάσματα που διψούν για αίμα(αυτά τα ολίγα για την ώρα). Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι David Bradley, Corey Stoll και Mia Maestro ενώ αξίζει να αναφέρω ότι το πρώτο επεισόδιο το έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Guillermo del Toro. Ακολουθεί το trailer.


6 σχόλια:

  1. To teaser δεν μου είχε πολύ αρέσει αλλά λόγω του χαμού που έχει γίνει αυτές τις μέρες είναι σίγουρο πως θα το ξεκινήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίταξε το πρώτο επεισόδιο ήταν καλό σου κρατάει το ενδιαφέρον οπότε ορμάμε

      Διαγραφή
    2. Για να το λες εσύ... Κομπλέ!

      Διαγραφή
    3. όχι τίποτα άλλο αλλά είχα ξεμείνει και από σειρά αυτό το καλοκαίρι καθώς το under the dome που έβλεπα το έκοψα με συνοπτικές διαδικασίες μετά και το δεύτερο επεισόδιο του β κύκλου

      Διαγραφή
    4. Δες το Penny Dreadful! 8 επεισοδιάκια, τα τελείωσα αυτές τις μέρες ,ανανεώθηκε κιόλας για του χρόνου.

      Διαγραφή
    5. είχα δει το πρώτο επεισόδιο και δεν μου είπε τίποτα για να συνεχίσω

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...