Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

The Mini Festival of Horror and Grotesque




















Φεστιβάλ τρόμου στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου. 
Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, το βράδυ του Halloween, ένα διαφορετικό φεστιβάλ που πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην πόλη μας, υποδέχεται αυτή τη γιορτή που τόσοι πολλοί Έλληνες αγαπούν αλλά δεν έχουν ποτέ την ευκαιρία να γιορτάσουν. Το «The Mini Festival of Horror and Grotesque», είναι το πρώτο φεστιβάλ τρόμου και αλλόκοτου!! Μια προσπάθεια να αγαπήσει το ευρύ κοινό και να κατανοήσει την τέχνη και τη γοητεία του τρόμου και του γκροτέσκου. Καλλιτέχνες από διάφορους χώρους, όπως ζωγραφική, χορό, μουσική, υποκριτική, θα πλαισιώσουν 9 ιστορίες τρόμου νέων συγγραφέων της Θεσσαλονίκης, που θα διαβάσουν οι ίδιοι και ηθοποιοί. Ντυθείτε, βαφτείτε, κι ελάτε να ακούσετε ιστορίες υπό τους ήχους ανάλογης μουσικής σε μια ατμόσφαιρα εφιάλτη, καθώς και να απολαύσετε τον απόλυτο τρόμο μέσα από όλες τις μορφές τέχνης. Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια 4 ώρες και θα διεξαχθεί στον πολυχώρο «ΕΝΩ», πάνω ακριβώς από το ομώνυμο bar I.Δραγούμη με Ερμού γωνία. Tα θεάματα ξεκινούν γύρω στις 7. Για τις ώρες και το πρόγραμμα αναλυτικά, ενημερώνεστε από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook, γράφοντας «The Mini Festival of Horror and Grotesque». Μετά το πέρας του φεστιβάλ θα ακολουθήσει Halloween Party στο μπαρ ΕΝΩ.  R U READY TO FACE YOUR DARKEST FEARS?

2 σχόλια:

  1. Καλή φάση, δυστυχώς δεν βολεύει η ημερομηνία...
    Μακάρι περισσότερα τέτοια δρώμενα να γίνονται στην Θεσσαλονίκη.

    Άκυρο αλλά έχω παρατηρήσει πως στην λίστα ιστολογίων φίλων δεν ενημερώνετε απευθείας.πχ σε εμένα έχεις τελευταίο ποστ σου πριν από μία μέρα.το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά μου ποστ σε άλλους.Μήπως σαν παλιότερος ξέρεις κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει.Προσπάθησα να βρω τίποτα μέσω βοήθειας από google αλλά δεν βρήκα λύση.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...