Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Bloody Bloody Bible Camp

Τα μέλη μίας χριστιανικής κατασκήνωσης έρχονται αντιμέτωπα με ένα serial killer.
Β-movie με τα όλα του το συγκεκριμένο εργάκι οπότε οι μη fans του είδους καλύτερα να μην ασχοληθούν. Το Bloody Bloody Bible Camp είναι μία κωμωδία τρόμου αποτελούμενη από χαζοχαρούμενα ως επί το πλείστον αστειάκια, γυμνό το οποίο θα έπρεπε να ήταν ακόμα περισσότερο, απόψεις περί Χριστιανισμού με μία δόση κριτικής του και εφέ επιπέδου '80s. Το αίμα στις σκηνές δράσης ρέει άφθονο(μιλάμε για ποτάμια) ενώ οι γνώριμες φυσιογνωμίες από παλαιότερες ταινίες δίνουν σίγουρα ένα extra κίνητρο για τη θέαση του φιλμ. Στην ταινία συμμετέχουν οι Reggie Bannister(της κλασικής σειράς ταινιών Phantasm), Ivet Corvea(του γαμηστερού Run Bitch Run) και ο pornstar legend Ron Jeremy στο ρόλο του Χριστού(θα πέσει κεραυνός να μας κάψει). Αυτά...

Σκηνοθεσία: Vito Trabucco
Σενάριο: Vito Trabucco, Shelby McIntyre
Πρωταγωνιστούν: Reggie Bannister, Ivet Corve και Ron Jeremy 
Κυκλοφόρησε: 2012
Bαθμολογία: 2.5/5

2 σχόλια:

  1. Ρέτζι φακιν Μπάνιστερ. Εντάξει με ψησες. Βάλε και Ρον Τζέρεμι μέσα σε ρόλο τζιζας του καυλερού και το ψήσιμο γίνεται κάψιμο. Must see.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε λίγο περισσότερο γυμνό σε μερικές scenes ειδικά με την Ivet Corvea και καλύτερο humor τότε θα είχε καλύτερη τύχη.Ron Jeremy θεός απλά.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...