Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

A Little Bit Zombie




















Νεαρός μετά από τσίμπημα κουνουπιού μετατρέπεται σιγά σιγά σε zombie(ορίστε;).
Horror comedy για σήμερα το οποίο θέτει καίρια ερωτήματα στο σινεφίλ horror κοινό. Όπως το εάν μπορεί να μεταδοθεί ο ιός των ζωντανών νεκρών μέσω ενός κουνουπιού το οποίο πριν από λίγο είχε ρουφήξει το αίμα ενός zombie ή το εάν ήσουν zombie ποιανού το μυαλό θα επέλεγες να φας; Ενός άνδρα ή μίας γυναίκας; Ενός Αμερικανού ή κάποιου άλλου άλλης εθνικότητας. Όλα αυτά φαίνονται γελοία στο άκουσμα τους όμως στην ταινία έχουν μπλεχτεί ιδιαίτερα εύστοχα βγάζοντας τελικά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο πρωταγωνιστής Kristofer Turner(Steve) δίνει ρέστα με την ερμηνεία του στο ρόλο του τύπου ο οποίος μετά από ένα τσίμπημα από ένα κουνούπι μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα συναισθηματικό zombie που διψάει παρ' όλα αυτά για BRAINS. Eξίσου καλή στο ρόλο της είναι και η Crystal Lowe(Wrong Turn 2: Dead End) στο ρόλο της υστερικής μέλλουσας νύφης η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα(και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα) προκειμένου να γίνει ο γάμος της με τον Steve. Μαζί τους έχουμε τον καθιερωμένο σε κάθε αμερικανιά φουσκωτό της παρέας, την αδερφή του zombie, ένα ψυχικά διαταραγμένο zombie hunter και μία μουνάρα επιστήμονα. 
O Steve στο ρόλο του zombie(με συναισθήματα όμως) πραγματικά θα σας σπαράξει την καρδιά ενώ μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους μην βιαστείτε να πατήσετε το stop καθώς έχει να δείτε λίγο ακόμα.

Σκηνοθεσία: Casey Walker 
Σενάριο: Trevor Martin, Christofer Bond
Πρωταγωνιστούν: Kristofer Turner, Crystal Lowe και Stephen McHattie
Κυκλοφόρησε: 2012
Βαθμολογία: 3/5



2 σχόλια:

  1. Eνδιαφέρον. Από τετοια φάση μετά το Shaun που έφερε ξανά στο προσκήνιο τον χαβαλέ του Return, έχουν βγει μπόλικα. Είδα καιτο Deadheads, Φώτη ρίξτου μια ματιά, ήταν καλή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To έχω δει.Κάπου το είχαμε αναφέρει ξανά αυτό παλιότερα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...