Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Paranormal Activity 4




















Η Katie μαζί με τον ανιψιό της μετακομίζουν στο καινούργιο τους σπίτι. Ο εφιάλτης για μία γειτονική οικογένεια μόλις άρχισε...
Να σας πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να γράψω κριτική για το συγκεκριμένο εργάκι. Είχα αποφασίσει να περιοριστώ σε ένα σχόλιο που έκανα στην ανάρτηση Best Horror Movie 2012. Τελικά  άλλαξα απόφαση και είπα να ρίξω τη χολή μου για το Paranormal Activity 4(ακολουθεί σατανικό γέλιο). 
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η γνωστή μας θεία Katie επιστρέφει μαζί με τον απαχθέντα ανιψιό της. Ο μικρός από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι είναι λίγο ψυχάκιας και μετά από τη φιλοξενία που του προσφέρει μία γειτονική οικογένεια λόγω μίας προσωρινής αρρώστιας της θείας του, ο μπόμπιρας βάζει σαν στόχο τον υιοθετημένο γιο της οικογένειας που τον φιλοξενεί. Κάπου εκεί τα βλέφαρα βαραίνουν και έρχονται τα πρώτα χασμουρητά. Κολπάκια ειπωμένα ξανά και ξανά στα προηγούμενα Paranormal κάνουν την εμφάνιση τους για να τρομάξει το κοινό, μόνο που αυτή τη φορά το κοινό είναι υποψιασμένο γνωρίζοντας από πριν πως θα εξελιχθεί η σκηνή. Τα επίπεδα του τρόμου είναι σε χαμηλά επίπεδα ενώ το φινάλε είναι μία από τα ίδια με την τρίτη συνέχεια της σειράς. Το φιλμ μάλλον είχε χορηγό το Xbox 360 μαζί με το kinect του(το οποίο γαμάει πάντως) ενώ μοναδική όαση της όλης δημιουργίας αποτελεί η πιτσιρίκα που πρωταγωνιστεί(Κathry Newton) η οποία νομίζω θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. 
Επίλογος...το συγκεκριμένο franchise νομίζω πως μόλις πέθανε και μετά από την είδηση που κυκλοφορεί ότι επίκειται και πέμπτη συνέχεια το μόνο που μας έχει απομείνει είναι να ευχηθούμε να μας λυπηθούν και τελικά να ακυρώσουν το όλο project(κάτι το οποίο είναι δύσκολο να γίνει λόγω των χρημάτων που φέρνουν οι συγκεκριμένες ταινίες στα ταμεία και του χαμηλού κόστους παραγωγής που έχουν).

Σκηνοθεσία: Henry Joost, Ariel Schulman
Σενάριο: Christofer Landon, Cahd Feehan
Πρωταγωνιστούν: Katie Featherston, Κathry Newton και Alexondra Lee
Κυκλοφόρησε: 2012
Βαθμολογία: 1/5


1 σχόλιο:

  1. Πάρτε και μία deleted scene από την ταινία http://www.mtv.com/videos/movies/873063/hide-and-seek-goes-wrong-in-paranormal-activity-4.jhtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...