Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Best Horror Movie 2012


Λίγες ημέρες πριν το φινάλε του 2012 και αφού επιβιώσαμε από την καταστροφή του κόσμου ήρθε η ώρα για ένα μίνι απολογισμό της φετινής σοδειάς ταινιών τρόμου.
Οι ταινίες που βγήκαν φέτος αν και αρκετές σε αριθμό έπασχαν σε ποιότητα. Κάθε πέρσι και καλύτερα θα μπορούσε να πει κάποιος, με καλύτερη φετινή παραγωγή να αναδεικνύεται για εμένα το Sinister(link εδώ) του σκηνοθέτη Scott Derrickson. Αν κάποιος μου έλεγε να βάλω και μία δεύτερη στο κάδρο των διακριθέντων τότε σίγουρα θα ήταν το Grave Encounters 2. Η εν λόγω ταινία ήταν η ευχάριστη έκπληξη για φέτος καθώς αν και sequel κράτησε ψηλά τη σημαία του εν λόγω franchise. Σαν χειρότερη τώρα ταινία θα έβαζα το The Cabin In The Woods. Μία πολυδιαφημισμένη παραγωγή η οποία όμως όπως είχα γράψει και στην κριτική μου είχε ένα σενάριο πραγματικά ότι να 'ναι.
Τέλος και για φέτος λοιπόν. Μη ξεχνάτε ότι περιμένω και τις δικές σας απόψεις για την καλύτερη και τη χειρότερη horror movie του 2012. Άντε και καλή χρονιά να έχουμε.

13 σχόλια:

  1. Sinister μακράν σαν καλύτερο ενώ μαλακία ήταν το Paranormal 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα το τέταρτο Paranormal οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως ακούγεται λογικό να έχει καταντήσει πια μαλακία η όλη φάση.

      Διαγραφή
    2. Γάμησε τα.Και το τρομερό είναι ότι ετοιμάζουν και Paranormal 5

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν έκαστα και είδα το Paranormal 4.Μιλάμε για πολύ μαλακία ταινία.Βαρετή όσο δεν πάει.Ας ελπίσουμε να μας λυπηθούν και να μη βγάλουν τελικά πέμπτο μέρος.

      Διαγραφή
  2. υπαρχουν και αλλες υποσχομενες ταινιες που βγηκαν στο τελος του χρονου που δυστυχως θα τις δουμε το 2013,οπως το the awakening,the collection,the possession,silent hill (το ειδε ενας φιλος σε camrip και μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλο).
    δεν νομιζω οτι μπορω να διαλεξω καλυτερη ταινια φετος,
    ολες οι "καλες" που βγηκαν ειναι στο ιδιο επιπεδο για μενα.
    προσφατα ειδα και το last house at the end of the street,
    δεν ειναι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το trailer το Last house δεν σε φτιάχνει να κάτσεις να το δεις.
      Πάντως έχεις δίκιο ότι πολλές υποσχόμενες παραγωγές του 2012 θα αργήσουν ακόμα να πέσουν στα χέρια μας.To Τhe Awakening δεν έχει κυκλοφορήσει;Αυτό δεν λές;http://www.imdb.com/title/tt1687901/
      Πάντως δεν το έχω δει.

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο,νομιζα οτι ειναι φετινο επειδη το ανακαλυψα προσφατα και οτι τορεντ εβρισκα ηταν fake,τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα μολις 2 τορεντ και το 1 ειναι ιταλικο με τιτλο 1921- Il Mistero di Rookford.
      τι να πω..

      Διαγραφή
  3. Καλυτερα
    -I saw the devil (με διαφορα η καλυτερη ταινια με θεμα serial killers και ας ειναι νοτιοκορεατικο, αρρωστημενο soundtrack)
    -Storage 24 (καιρο ειχε να βγει τοσο τιμιο creature movie)
    -Kill List (οποιος δεν το εχει δει χανει μια ταινια τιγκα στο σασπενς και τις σκηνες τυφλης βιας προς το φιναλε)
    Xειροτερα (δυστυχως ειναι πολλα)
    -Cabin in the woods (απαραδεκτο, βαρετο, αθλιο)
    -Paranormal activity 4 (ουσια υπο το μηδεν, τρομαρες επισης)
    -Sinister (θα το κατετασα στα καλυτερα αν παραλειπονταν το ελεεινο αφελες φιναλε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Δεν το έχω δει(λόγω του γνωστού μου κολλήματος κατά των σχιστομάτικων ταινιών τρόμου,πάντως πρέπει να πάρω απόφαση να το δω καθώς απ'όλους έχω ακούσει μόνο καλά λόγια)
      -Συμφωνώ
      -Δεν το έχω δει
      -Συμφωνώ
      -Δεν το έχω δει(ακόμα)
      -Διαφωνώ(αλλά όχι πολύ)

      Διαγραφή
  4. @Indie Boy: Sorry αλλά το I Saw The Devil είναι του 2010. Kill List του 11.

    @Fotis To Storage 24, αξίζει Φώτη, είχε την "φάση" του. Συμφωνώ για τα Sinister και Grave Encounters 2. Το χειρότερο μακράν ήταν το Cabin. Ότι και να λένε οι γνωστοί mongoloids στα περιοδικα. Πάντως το 2012 ήταν φτωχό ρε φίλε. Μέχρι και στην stdvd αγορά, βγήκαν λιγότερα σε σχέση με άλλες σεζόν.

    Κατάφερα και είδα και το Cocneys Vs Zombies και δεν έμεινε άντερο από την όλη φάση. Απίστευτη zom-com. Aτόφια Βρετανίλα με cockney slang κομμάτια. (βρες σωστούς υπότιτλους στα αγγλικά οπωσδήποτε! για να μην χάνεσαι με την περίεργη προφορά. Στα ελληνικά ως συνήθως θα τραβάς τα βυζιά σου με τα ζωάδια. Μπροστά τους ο Τσίπρας ξέρει καλύτερα αγγλικά.

    Για Texas 3-D θα πάμε τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το cockneys έχω δει μόνο μία σκηνή αυτή με το γέρο με το πι που τον κυνηγάει το ζόμπι και έσκασα στα γέλια αλλά ακόμα δεν έχω κάτσει να το δω ολόκληρο.
      Για το texas είμαι μέσα και απ' ότι είδα μάλλον στις 10 Ιανουαρίου έρχεται.

      Υ.Γ να το φτιάξουμε να το δούμε κανένα Παρασκευοσάββατο αν μπορείς

      Διαγραφή
  5. Οκ, θα κανονίσουμε.

    Όσο για το Cockneys vs Zombies, δεν είχα δει καν το τρέιλερ, όταν είδα την φάση με τον γέρο και το "π" χτυπιόμουν κάτω. Από τον τίτλο και μόνο και την αφίσα αποφάσισα να το δω, ειδικά όταν είδα τον "bricktop" (ο γυαλαμπούκας γέρος από το Snatch) να παίζει μέσα.

    Καλη χρονιά Φώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Snatch τι ταινία και αυτή.Με υπότιτλους για να καταλαβαίνεις τον Brad Pitt χαχαχα.
      Καλή χρονιά Snake.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...