Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Wrong Turn 5




















Κανίβαλοι ξεπαστρεύουν τον πληθυσμό επαρχιακής πόλης.
Η σειρά ταινιών Wrong Turn επιστρέφει με τη συνταγή του gore στοιχείου και των εντυπωσιακών θανάτων να παραμένει αναλλοίωτη. Η ταινία είναι διασκεδαστική συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ταινιών της σειράς. Θάνατοι με κάθε δυνατό τρόπο θα γεμίσουν την οθόνη σας, μαζί με σκηνές κανιβαλισμού με θύματα τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες μίας μικρής επαρχιακής πόλης της Αμερικής. Σε αυτή τη μικρή πόλη κατά τη διάρκεια μίας τοπικής γιορτής η γνωστή μας οικογένεια κανιβάλων θα κάνει την εμφάνιση της, σκορπώντας τον τρόμο και το θάνατο καθώς θα προσπαθεί να απελευθερώσει τον αρχηγό της φαμίλιας ο οποίος έχει συλληφθεί. Το γυμνό και το χιούμορ είναι και σε αυτή την ταινία παρόν. Ενώ bonus για τους φανς της σειρά Wrong Turn αποτελεί η παρουσία του ηθοποιού Doug (Pinhead) Bradley, ο οποίος κοσμεί το φίλμ με την παρουσία του(στο ρόλο του αρχηγού της φαμίλιας που ανέφερα παραπάνω) αλλά και με τις φαρμακερές του ατάκες. Σκηνοθέτης συνεχίζει να είναι ο Declan O'Brien των Wrong Turn 3 και 4(τα οποία μου φάνηκαν λίγο καλύτερα από την πέμπτη συνέχεια).
Περαιτέρω ανάλυση είναι νομίζω περιττή. Απλά αράξτε, πατήστε το play και απολαύστε τη μιάμιση ώρα αυτής της διασκεδαστικής horror δημιουργίας με την ελπίδα(ή μήπως σιγουριά;) να συνεχιστεί το συγκεκριμένο franchise για πολλά χρόνια ακόμα.

Σκηνοθεσία: Declan O'Brien
Σενάριο: Declan O'Brien
Πρωταγωνιστούν: Camilla Arfwedson, Roxanne McKee και Doug Bradley
Κυκλοφόρησε: 2012
Βαθμολογία: 4/5














10 σχόλια:

  1. ωραιο δε λεω αλλα νομιζω οτι καθε νεο wrong turn ειναι λιγο χειροτερο απο το προηγουμενο,ας ελπισουμε να μην συνεχισουν ετσι.
    στα καπακια βγηκε και αλλη μια ταινια που περιμενα καιρο με το ιδιο ακριβως θεμα,
    το INBRED (απο τον τιτλο και μονο καταλαβαινεις) δεν θυμαμαι αν το εχεις σχολιασει,
    αν οχι,αξιζει να το δεις αν εχεις διαθεση για κατι αναλογο.
    ενα απο τα πολλα τηζερ που κυκλοφορουν (το τρεηλερ δεν το προτεινω γιατι δειχνει σχεδον ολη την ταινια)
    http://www.youtube.com/watch?v=ETtxbkElSjk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε όταν έχουν γυριστεί πέντε είναι λογικό να έχει μία φθορά.Αλλά ρε παιδί μου σου βάζουν αυτά τα εντυπωσιακά σφαξίδια και μετά λες άστο να υπάρχει.Μήπως ειδαμε φέτος πιο διασκεδαστικές ταινίες για να έχουμε να λέμε;Εκεί κάτω από τέσσερα δεν θα πέσει το Wrong Turn χαχαχαχα φανατικά.
      Το Inbred είδα πριν λίγες μέρες το trailer φαίνεται όντως να είναι στην ίδια φάση.

      Διαγραφή
    2. καλα εννοειται απλα νομιζω πεφτει και το μπατζετ,και αυτο που με χαλασε λιγο και στο 4 και σε αυτο ειναι οι αγαπημενοι μας πρωταγωνιστες,νομιζω μειωνονται και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα,οι χιλμπιλης των 2 πρωτων ηταν πιο προσεγμενοι,και απο οτι θυμαμαι περισσοτεροι.
      τα χατσετ τα εχεις δει?

      Διαγραφή
    3. Είχα κάτσει να δω το πρώτο και το έκλεισα στην μέση(από τις ελάχιστες ταινίες που δεν έχω δει ολόκληρες όσο και να μην μου αρέσουν).Δεν ξέρω αν έφταιγε κάτι στη διάθεση μου αλλά μου είχε φανεί χάλια.

      Διαγραφή
    4. ε δεν ειναι για να την παρεις στα σοβαρα,μεχρι και ο τερας ειναι τοσο υπερβολικος που ειναι αστειος,αλλα εχει εντυπωσιακες σκηνες θανατων.

      Διαγραφή
  2. Η ταινία ήταν αποτυχία φίλος.... Το 4 ήταν πολύ καλύτερο.... Βαρετή και τετριμμένη.... Κι εμείς θα μπορούσαμε να την κάνουμε....
    Άσε η μάσκα του μακρυμάλλη.... Για γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να αφήσεις τα σχόλια και να γράψεις καμία κριτική για το μπλογκ χαχαχα.
      Και εγώ συμφωνώ ότι το 4 ήταν καλύτερο πάντως.

      Διαγραφή
  3. Ολα τα λεφτά ο Νταγκ Μπράντλεϊ και τα σφαξίδια. 'Εχω μια γαμάτη ιδέα για το επόμενο...λέω να τους την στείλω...χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...