Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

The Texas Chainsaw Massacre 3D Trailer

Χωρίς πολλά πολλά λόγια το trailer του The Texas Chainsaw Massacre 3D!


12 σχόλια:

  1. THE SAW IS FAMILY...
    THE SAW IS THE LAW...

    Και επειδή μου άνοιξε η όρεξη...έτσι ένα από τα παλιά...

    http://www.youtube.com/watch?v=NRIU9ulSa1A

    Πάντως το prequel το begining μου άρεσε ιδιαίτερα. LEATHER FUCKIN FACE! THE BUZZ IS BACK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπίσης μόλις είδα πως λόγο του θανάτου του Jim Siedow που έπαιζε τον Drayton Sawyer aka "The Cook" τον ρόλο θα πάρει ένας άλλος γνωστός στο universe του Texas Chainsaw. Ο θεός Βill Moseley ή πιο συγκεκριμένα ο καλύτερος χαρακτήρας μετά τον Leatherface...o Chop-Top, ή για τους νεότερους...Otis B. Driftwood στο Ηοuse of 1000 corpses και Devil Rejects.

    "Music is my life!"

    Πάντως ρε Φώτη αυτό το γαμημένο το continuity με το υπόλοιπο σοι του Leatherface έχει ψιλογαμηθεί. Άσε που από Sawyers έγιναν Hewits, στα reboots-remake. Αλλά εντάξει θα μου πεις το incest/inbreeding/bloodmixing δικαιολογεί ακόμα και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το trailer που έβαλες δεν υπάρχει.
      To θέμα με το σόι και πως λέγεται πραγματικά άλλαξε όταν ξεκίνησαν τα remakes.
      Βλέποντας το trailer το τωρινό βλέπω την εικόνα του σπιτιού του Leatherface και βλέπω μπιλιάρδο,το σπίτι καθαρό,κίονες από έξω.Ρε πάμε καλά.Ο Leatherface ζούσε σε ένα αχούρι με μία κότα μέσα σε ένα κλουβί και τώρα το δείχνουν να μένει σε σπίτι τακτοποιημένο και έτσι.Μήπως έπαιρνε την σκούπα και καθάριζε κιόλας;Που είναι η αρρωστημένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο πρώτο έργο ρε γαμώτο.
      Πάλι φοβάμαι το κύριο θέμα συζήτησης μετά την ταινία θα είναι τα γκομενάκια μιας που παίζουν δύο συμπάθειες μου η Daddario και η κόρη του Ben από το Lost η οποία έπαιζε και σε μία μαλακία σειρά με ζόμπι στο Mtv(ο θεός να το κάνει Μtv δηλαδή)το Death Valley.

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=Rap71FdtzjQ
      Aυτό που έβαλα και στο fb είναι το τρέιλερακι από το Leatherface: Τexas Chainsaw Massacre III.

      Όσο για το σπίτι έχεις δίκιο, που είναι τα έπιπλα από τα κόκαλα των θυμάτων και από το δέρμα τους? Tα οποία απουσίαζαν βέβαια και από τα remakes, με το σπίτι απλά να είναι pig sty, αν θυμάμαι καλά. Πάντως να σου πω την αλήθεια μια φορά θέλω τον Leatherface να πηγαίνει over the top στο gore. Ρε πούστη chainsaw κρατάει! Δώστε πόνο λέμε. Και να γύρναγε μια φορά ο Chop-Top σαν χαρακτήρας καλά θα ταν. Αλλά εντάξει δεν γαμείς. Σαν fans εννοείται πως θα το δούμε. Λέω να τα σκάσω πρώτη φορά στο σινεμά να δω 3-D, που δεν το χω κάνει ποτέ.

      Επιστρέφει και ο Chucky καλά θα ήμαστε το χειμώνα πάντως. Για το possesion τι πιάνουν οι κεραίες σου?





      Διαγραφή
    3. Το έχω ξαναδεί το trailer, η σκηνή από το Excalibur δεν έχει αντιγραφεί;
      Για το Possesion κρατάω μικρό καλάθι.Είπαμε δύσκολο είδος το συγκεκριμένο.Και το γεγονός ότι είναι από πίσω ο Sam Raimi δεν μου λέει και τίποτα αφού έχει βγάλει ουκ ολίγες μούφες.
      Για 3D ταινία σου συνιστώ Snake να επιλέξεις καμία sci-fi ή τουλάχιστον κάποια με περισσότερα εφέ ίσως και το Resident Evil.Εκεί θα το ευχαριστηθείς πιστεύω καλύτερα χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία σε 3D προβολές καθώς η μόνη που έχω δει ήταν το Piranha 3D.
      Πάντως και εγώ ψήνομαι για σινεμαδάκι στο συγκεκριμένο αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το τι θα είναι η ταινία.Αλλά σκέφτομαι έστω και σε μία σκηνή να δώ το πριόνι να αιωρείται μπροστά μου στα μάτια μου κάτι θα είναι και αυτό.

      Διαγραφή
    4. Ναι από Excalibur...είναι η σκηνή. Δεν ήξερα πως είναι ο Sam από πίσω. Για το 3-D μωρέ δεν είναι θέμα πολλά ή λίγα εφέ, αν και καταλαβαίνω πως το λες. Είναι κυρίως θέμα ταινίας. Π.χ θα ήθελα να δω το Bloody Valentine σε 3-D, φαινόταν καλό σε 3-D, από ότι έχω μάθει. Eπίσης θέλω ναα δω τα Star Wars σε 3-D αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα να δω το Phantom Menace. Τα άλλα δυο της τελευταίας (prequel) τριλογίας ήταν καλύτερα σαφώς. Πάντως αν είναι κανονίζουμε και κάνουμε απόβαση για το Possesion όλοι μαζί.

      Διαγραφή
    5. Σόρι το Texas εννοούσα όχι το Possesion.

      Διαγραφή
  3. Ωραίο φαίνεται φιλαράκο,ε; Αλλά να μου πεις σχεδόν όλα τα τρέιλερς εντυπωσιάζουν... χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν έτοιμος να σου βάλω απουσία.
      Λέω Leatherface και δεν θα σχολιάσει έστω να πει κάτι χαχαχαχα.

      Διαγραφή
  4. εμενα το τρεηλερ δεν μου αρεσει,εκτος απο το πριονι δεν θυμιζει πουθενα τεξας τσεηνσο.
    ελπιζω να κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.Ίδωμεν υπομονή να το δούμε και εδώ είμαστε για το θάψιμο χαχαχα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...