Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Mara Poster

Μόλις μου ήρθε το δελτίου τύπου για μία παραγωγή από τη Σουηδία με τίτλο Mara. Η ταινία Mara είναι ένα θριλεράκι στο οποίο θα παρακολουθήσουμε την ιστορία μιας γυναίκας η οποία όταν ήταν ακόμα παιδί υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας. Χρόνια μετά η κοπέλα αποφασίζει να πάει στο ίδιο μέρος όπου είχε δει τη δολοφονία για διακοπές μαζί με την παρέα της. Εκεί όμως ένα νέο λουτρό αίματος την περιμένει. Στο φίλμ πρωταγωνιστεί το μοντέλο Angelica Jansson ενώ το σενάριο, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία την έχουν αναλάβει οι Fredrik Hedberg, Åke Gustafsson και Jacob Kondrup, ιδρυτές της εταιρείας παραγωγής Filmkoncept Scandinavia.

Το poster της ταινίας

6 σχόλια:

  1. Την πρωταγωνίστρια-μοντέλο δεν την ήξερα μέχρι που μου έστειλαν το mail.
    Ε μετά λέω δεν ρίχνω μία ματιά να δω τι παίζει με το γκομενάκι και μετά λέω δεν πρέπει και οι φίλοι του μπλογκ να πάρουν και αυτοί μία γεύση
    http://www.angelicajansson.com/#!__glamour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάρω μια Angelica με κορακί μαύρο μαλλί για το σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εμένα και με το ξανθό δεν με χαλάει.
      Σουηδέζα-μοντέλο-πρωταγωνίστρια έχουν πιάσει το νόημα οι τύποι τι να πω χαχαχα και μάπα να είναι η ταινία κάτι θα σου μείνει τουλάχιστον μετά.

      Διαγραφή
  3. εμενα ρε μαγκες λιγο που ειδα τις φωτο με αφησε αδιαφορο..
    και προσφατα ειδα ενα τρομου που επαθα κοκομπλοκο με μια ηθοποιο,το cold fish,και ηταν και σεμνη κοπελα (!)ευτυχως καποια στιγμη της συμβαινει ακριβως οτι ειχα στο μυαλο μου (και ο καθε αντρας νομιζω).
    φωτη μια που εκανες την αρχη με το σεκτορ 7 (απ'οτι θυμαμαι δεν εισαι φαν των ασιατικων) εκτος απο το i saw the devil εχε στα υποψην και το cold fish και τα δυο πολυ ρεαλιστικα (οσο γινεται) και δραματικα θριλερακια,και οσο λιγοτερα ξερεις πριν τα δεις τοσο το καλυτερο,στο cold fish δεν ειχα δει καν το τρεηλερ,μετα το ειδα και ηταν ολο σποηλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To i saw the devil μου το έχουν προτείνει πολλοί.Πρέπει καμιά μέρα που θα έχω διάθεση γιατί όντως δεν είμαι φαν των ασιατικών ταινιών να κάτσω να τη δω.

      Διαγραφή
  4. Kατεβάζω Cold Fish τώρα. Μου βαλες ιδέες, αν και ήμουν σε άσχημη διάθεση όταν είδα το Ι Saw The Devil.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...