Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Tribute to...Sexy Horror Girls 3

Το καλοκαιράκι πλησιάζει οπότε τι το καλύτερο από το τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στα sexy κορίτσια που μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τις εμφανίσεις τους σε ταινίες τρόμου.
Ξεκινάμε το αφιέρωμα μας λοιπόν με λίγο ρετρό διάθεση καθώς οι τρείς πρώτες επιλογές είναι γυναίκες που δημιούργησαν εντύπωση με την παρουσία τους κυρίως στους άντρες παλαιότερων δεκαετιών. Αναφέρομαι φυσικά στην Cassandra Peterson η οποία ενσάρκωσε το τηλεοπτικό ρόλο της Elvira, προλογίζοντας τις ταινίες τρόμου που επρόκειτο να προβληθούν στο τηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν(οι Αμερικάνοι είχαν την Elvira και εμείς τον Μπακογιαννόπουλο χαχαχαχα... αδικία)



συνεχίζω με την Linnea Quigley η οποία δημιούργησε σάλο με τη σκηνή της στο νεκροταφείο στο The Return Of The Living Dead το 1985.



και την Barbara Crampton από το Re-Animator(1985) και From Beyond(1986)




















Μετά έχουμε δύο κοπέλες οι οποίες έπαιξαν στο Planet Terror και Grindhouse το 2007. Οι κυρίες αυτές είναι η Rose McGowan η οποία για την ακρίβεια πρωταγωνιστεί και στις δύο ταινίες και η Rosario Dawson η οποία πρωταγωνιστεί στο Grindhouse.


Sheri Moon Zombie για τη συνέχεια. Η σύζυγος του Rob Zombie με παρουσίες σε ταινίες όπως το House Of The 1000 Corpses(2003), Halloween και Halloween 2 δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα μας.


Brooke Hogan από την ταινία Sand Sharks(2011). Και αν δεν σας λέει κάτι το επώνυμο της μιλάμε για την κόρη του παλιού παλαιστή Hulk Hogan(ευτυχώς που δεν του έμοιασε το κορίτσι).


Sophie Monk από το The Hills Run Red(2009)


Για το φινάλε άφησα μία μεγάλη συμπάθεια μου, για τα υποκριτικά της πάντα προσόντα. Αναφέρομαι στη Βρετανίδα Roxanne Pallett η οποία μας προσέφερε μία οσκαρική ερμηνεία στην ταινία Lake Placid 3(2010). Απολαύστε την!


Roxanne Pallett - Lake Placid 3 από thebertiebowl

Πάει και αυτό το Tribute. Noμίζω η σοδεία μας ήταν αρκετά καλή και αυτή τι φορά. Άντε καλά να περνάτε.

2 σχόλια:

  1. η διαφορα αυτου του τριμπιουτ με τα αλλα ειναι οτι εδω η καλυτερη ειναι προφανεστατη,η linnea.
    το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι να την εχω δει σε αλλη ταινια (αν και εχει παιξει σε αρκετες)
    και επισης ενω εδω φαινεται υπεργαματη οταν την γουγλαρα οι φωτοζ που ειδα εκτος αυτης της ταινιας ηταν απο αδιαφορες εως χαλια.
    δευτερη για μενα ειναι η σερι η οποια οπου και να την δω ειναι αξιολατρευτη,αν και εχει μεγαλωσει κ αυτη λιγο,
    επισης εχει παιξει και στο toolbox murders και το devils rejects.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το tribute το ευχαριστήθηκα πιο πολύ από τα δύο προηγούμενα.Τώρα για τις επιλογές ξεχωρίζω την Linnea φυσικά αλλά και την Roxanne Pallett.Πάντως και οι δύο τα έδωσαν όλα στις σκηνές τους.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...