Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Wrong Turn 5 News













Η σειρά ταινιών Wrong Turn επιστρέφει. Η υπόθεση της ταινίας θα εξελίσσεται στο φεστιβάλ Halloween μίας μικρής πόλης στη Δυτική Βιρτζίνια όπου η γνωστή μας οικογένεια κανιβάλων θα βρει την ευκαιρία να εξασκήσει το αγαπημένο της άθλημα... Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στη Σόφια της Βουλγαρίας ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει απευθείας σε Dvd και Blu-Ray. 

5 σχόλια:

  1. Kαλοδεχούμενα νέα. Γιατί nothing beats μια ορδή από παραμορφωμένους incest κανίβαλλους να μακελεύουν ότι βρουν μπροστά τους.

    Είδα και το Run Bitch Run. Δεν ξετρελάθηκα αλλά ήταν καλό viewing σε σχέση με το Nuns With Guns που έβγαλε ο ίδιος τύπος πρόσφατα, το οποίο το χα δει και ήθελα να βαρέσω ένεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Wrong Turn και τα μυαλά στα κάγκελα.
      http://www.youtube.com/watch?v=O0fGzX9tvOc&feature=related

      Διαγραφή
    2. το τρεηλερ του μπιτς ραν γαμει,αν το δεις στο γιου τιουμπ πατα συνεχεια το 5.θα το δω,το νανς δεν με ψηνει απο το τρεηλερ

      Διαγραφή
    3. white bitches, black bitches χαχαχαχαχα γαμάτο.Αυτή η τύπισσα που επιβιώνει και ξεκινάει να πάρει εκδίκηση δεν θα ήταν τέλεια για το ρόλο της Carrie;Mιας που έχουμε και πρόσφατη την ανακοίνωση για το remake και για το ποια θα παίξει το ρόλο μου ήρθε μία τέτοια φλασιά καθώς έβλεπα την ταινία.

      Διαγραφή
  2. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Doug Bradley θα παίξει στο καινούργιο Wrong Turn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...