Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Madman



















Tα μέλη μίας κατασκήνωσης πέφτουν θύματα ενός serial killer με το όνομα Madman Marz.
Άξιο τέκνο των slasher films της περιόδου των '80s το συγκεκριμένο εργάκι. Στο συγκεκριμένο φίλμ έχουμε να κάνουμε με έναν serial killer ονόματι Madman Marz o οποίος πριν από αρκετά χρόνια είχε σκοτώσει τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά. Οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους με αποτέλεσμα να τον κρεμάσουν. Από την κρεμάλα όμως το σώμα του Madman Marz χάνεται μυστηριωδώς και από τότε τα ίχνη του αγνοούνται. Ο Madman Marz μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει, αποφασισμένος να δείξει στα παιδαρέλια μιας κατασκήνωσης που δημιουργήθηκε κοντά στο σπίτι του, ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή.
Ωραία ατμόσφαιρα, αρκετά καλές σκηνές δράσης και μία από τις ποιο ξενέρωτες ερωτικές σκηνές τα κύρια σημεία της ταινίας(δεν μπορούσα να μην την αναφέρω). Ο serial killer Madman Marz άκρως εντυπωσιακός, με χόμπι τη συλλογή των πτωμάτων των θυμάτων του σε ένα λαγούμι ως ένα είδος τροπαίου ικανοποιεί τους απανταχού fans των slasher films ενώ δείχνει στους μη fans του είδους, το γιατί το συγκεκριμένο είδος ταινιών έχει πιστούς και φανατικούς οπαδούς(όπως εμένα για παράδειγμα).

Σκηνοθεσία: Joe Giannone
Σενάριο: Joe Giannone
Πρωταγωνιστούν: Gaylen Ross, Tony Fish και Harriet Bass
Κυκλοφόρησε: 1982
Βαθμολογία: 4/5


2 σχόλια:

  1. To Mad Man πάντα το μπέρδευα με το Slayer. Γιατί στην Ελλάδα είχαν παρομοια εξώφυλλα ή είχαν κάτι συγγενικό στο εξώφυλλο. Μάλλον τον φονιά σε μπλε φόντο. Το θέμα είναι ότι ακόμα μπερδεύομαι ποιο από τα δύο ήταν μεταφρασμένο στα ελληνικά ως ο "Σφαγέας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toxw xanapei k sto epiko site b-movies.gr,
    oti auth h tainia den einai kati idiaitero,
    alla exei ena megalo pronomio sygkritika me ola ta slasher ths epoxhs:
    fovero fwtismo nyktos pou fainontai oles oi kinhseis k dolofonies.
    sto megalytero pososto paromoiwn tainiwn,
    me to pou peftei to vrady,tyflwnesai mexri na katalaveis ti symvainei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...