Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Dark Mirror

Οικογένεια μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι του οποίου οι προηγούμενοι ένοικοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Δεν θα αργήσει να γίνει αντιληπτό από τη σύζυγο ότι κάτι περίεργο υπάρχει μέσα στην νέα τους κατοικία, κάτι που σύντομα θα αποτελέσει απειλή για την ίδια και την οικογένεια της.
Το ταινιάκι αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν περνάει και απαρατήρητο θα έλεγα. Αν και η υπόθεση φαίνεται κοινότυπη τελικά καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το φινάλε καθώς στην πορεία θα αποκαλυφθούν κάποιες σεναριακές προσθήκες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Στα συν της ταινίας η εντυπωσιακή παρουσία της πρωταγωνίστριας Lisa Vidal(η οποία φέρνει λίγο στην Eva Mendes τώρα που το σκέφτομαι) της οποίας η σκηνή που φοράει μόνο μια ποδιά σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο ανδρικό πληθυσμό.

Σκηνοθεσία: Pablo Proenza
Σενάριο: Matthew Reynolds, Pablo Proenza
Πρωταγωνιστούν: Lisa Vidal, David Chisum και Joshua Pelegrin
Κυκλοφόρησε: 2007
Βαθμολογία: 2/5


5 σχόλια:

  1. μμμ καλο φαινεται,κ το γκομενακι δεν ασχημο.λογω τιτλου και μονο μου θυμισε το Mirrors,πολυ καλη ταινια αν δεν το χεις δει δες το αξιζει.και μια που λεμε για σεξυ δεσποινιδες το zombie strippers γαμει και δερνει αλλα δεν νομιζω οτι θα σ'αρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως θυμίζει το Mirrors στην αρχή μετά όμως αλλάζει τελείως το στόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φώτη μιας και τελείωσα με τα OMEN και πήρα τη δόση αντιχριστίλας θα το τσεκάρω το συγκεκριμένο. Πάντως το Forget Me Not που το τσέκαρα, είχε κάποια πιθανότητα να γίνει πολύ καλό, αλλά έχασαν τη μπάλα χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ αργο ρε γμτ,θα μπορουσαν να γινουν πολλα πραματα αλλα δε γιναν,το μονο που μ'αρεσε απο την ταινια ηταν η γειτονισα ...οχι η γιαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε γαμώτο δεν μπορούσα να είχα και εγώ μία τέτοια γειτόνισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...