Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Dead Silence


Νεαρή κοπέλα βρίσκεται φρικτά δολοφονημένη στο διαμέρισμα της από το σύζυγο της. Πρίν τη δολοφονία της είχε παραλάβει από έναν άγνωστο αποστολέα μία κούκλα για εγγαστρίμυθους. Ο σύζυγος της αποφασίζει να ερευνήσει τον θάνατο της γυναίκας του και τι σχέση μπορεί να έχει με την ιστορία της Mary Shaw μίας κατασκευάστριας τέτοιων κούκλων για εγγαστρίμυθους που έζησε και πέθανε στη γενέτειρα του, το Ravens Fair.
Η ταινία αυτή μας έρχεται από τους δημιουργούς του Saw και αν και είχε αρκετές περιπέτειες μέχρι την κυκλοφορία της πρόκειται για μία πολύ καλή δημιουργία. Πρωτότυπο σενάριο(το κόλλημα των δημιουργών του Saw με τις κούκλες συνεχίζεται) αρκετά καλή και σκοτεινή ατμόσφαιρα και μία έκπληξη στο φινάλε είναι σίγουρο ότι θα σας αποζημιώσουν για την ώρα που θα καταναλώσεται βλέποντας το φίλμ. Η παρουσία του χαρακτήρα της Mary Shaw στην ταινία είναι κάτι που σίγουρα θα μείνει στο θεατή(οι σκηνές που εμφανίζεται είναι πραγματικά must see) ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσετε ότι… beware the stare of Mary Shaw, she had no children only dolls and if you see her in your dreams, be sure to never ever scream.

Σκηνοθεσία: James Wan
Σενάριο:  James Wan, Leigh Whannell
Πρωταγωνιστούν: Ryan Kwanten, Amber Valletta και Donnie Wahlberg
Κυκλοφόρησε: 2007
Βαθμολογία: 4/5

Watch Dead Silence Movie Trailer in Entertainment  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

6 σχόλια:

  1. πολυ καλο με λιγο απ'ολα (ατμοσφαιρα,μυστηριο,υπερφυσικο,gore)σε σωστες δοσεις,και θα αρεσει και στις δεσποινιδες που βλεπουν τρου μπλοντ λογω πρωταγωνιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετά καλό το έργο. Αλλά με την ευκαιρία θα κάνω μια απλή παρατήρηση. O κύριος Wan υπεύθυνος νους πίσω από το SAW (μιλάμε πάντα για το πρώτο μέρος) και πίσω από το Insidious έχει καταφέρει κάτι εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει κανείς κανείς στο είδος. Μετρά τουλάχιστον δύο τεράστιες επιτυχίες (εννοώ Saw και Insidious) με ελάχιστα χρήματα σε μπάτζετ, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως μόνο τυχαίος δεν είναι, σε αντίθεση με τον/τους δημιουργούς του blair witch...που ακόμα περιμένουν χρηματοδότηση σαν μάνα εξ ουρανού να κάνουν τι άλλο? το νο3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα fan της σειράς ταινιών Saw όντως θα συμφωνήσω ότι στην περίπτωση του James Wan έχουμε να κάνουμε με ένα ταλέντο από το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά καλά πράγματα στο μέλλον με βάση αυτά που μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.Όσο για το Blair Witch Project 3 που λένε ότι θα γυριστεί αν είναι σαν το 2 τότε καλύτερα να το αφήσουν.Δες φίλε Snake από τα χέρια του Daniel Myrick ενός εκ των δύο δημιουργών του Blair Witch Project το The Objective.Πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. polu wraio to ergo to exw sthn sullogh tainiwn mou ;) k to saw eksisou gmto!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο marissa ωραία ταινία όπως και το Saw.Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάνω και κανά αφιέρωμα στη σειρά ταινιών Saw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...